ALS LARA VECHT, WIJ OOK !

ALS LARA VECHT, WIJ OOK !
Deel deze actie via:

Steun Lara in haar strijd tegen leukemie en sponsor papa Pieter en opa Ward die op 1/4/23 de RVV voor liefhebbers rijden!

 
€ 0 ingezameld

Op zondag 3 april 2022 kleurde de Ronde Van Vlaanderen roze voor Lara Demeulemeester en vele andere kinderen die vechten tegen kanker.

Lara strijdt sinds maart 2022 tegen Leukemie. Eén jaar later hebben de verschillende chemokuren niet het gewenste effect gehad waardoor Lara haar overlevingskansen enorm zijn geslonken.

Lara moet opnieuw een zware chemokuur ondergaan, gevolgd door een beenmergtransplantatie, in de hoop dat dit de kleine prinses kan redden. 

Een verschrikkelijke nachtmerrie voor de ouders, familie en iedereen die het gezin genegen is.

Op zaterdag 1 april 2023 wil papa Pieter, opa Ward en 8 vrienden de ganse Ronde Van Vlaanderen (249km) rijden voor wielertoeristen. Op die manier willen ze symbolisch de strijd aan gaan samen met Lara en alle andere kinderen die vechten tegen deze vreselijke ziekte.

 

Steun deze uitdaging door hier geld te doneren en kom op zaterdag 1 april massaal supporteren voor papa Pieter, opa Ward en de vrienden. Kom bij aankomst naar onze stand aan het RVV Centrum en koop onze overheerlijke rijsttaartjes, er gaat 2 € integraal naar Lara ! Gewoon doen !

Want samen gaan we de strijd aan tegen Leukemie!

Het doneerde geld, gaat integraal naar Lara en haar familie. 

 DUIZENDMAAL DANK!!

 

 

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/01/2023 gestart
3171x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Veerle Cousaert

Veerle Cousaert

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/01/2023 gestart
3171x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog