Achterblijvertje Pixy heeft extra hulp nodig

Achterblijvertje Pixy heeft extra hulp nodig
Stephanie Potters

We willen zo graag onderzoeken wat lieve ondeugende Pixy mankeert, haar helpen genezen en een fijn huisje voor haar vinden.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Pixy is geboren in de struiken ergens langs de weg in Corfu en samen met haar 5 broers en zussen en moeder gevonden op 11 augustus 2023 en opgevangen door Cemetery Cats. Pixy is de kleinste van het nest. Inmiddels zijn 3 van haar prachtige pluizige broers en zussen geadopteerd en wonen in Duitsland. We hopen dat zo’n mooi leven er ook voor Pixy inzit.

Pixy is het achterblijvertje van het nest maar vol met levenskracht. Pixy is dat ene ondeugende kind dat graag boven op de deuren zit, dat door het lint gaat als je sieraden draagt, ze speelt ermee, ze bijt erin en er is geen manier om haar tegen te houden. Ze zit graag op je rug als je je klusjes doet, één blik op haar en als een puppy staat ze aan je zijde, één blik op haar en ze spint als een motor. Het is een heerlijk katje. Degene die haar ooit adopteert zal ontzettend gelukkig met haar zijn.

Maar eerst moet Pixy gezond worden. We weten nog niet exact waar Pixy aan lijdt. Ze is al behandeld tegen ademhalingsproblemen, stafylokokken, ringworm en oormijt. Ze heeft lang in een kooi moeten zitten om anderen niet te besmetten. Maar na maanden van verschillende behandelingen en crèmes en baden krabt ze nog steeds als een gek en bloeden haar wonden, daarom draagt Pixy een medical suit. Meer gespecialiseerd onderzoek is nodig om te achterhalen wat Pixy mankeert. Ook is haar oogje gebarsten en moet geopereerd worden.

Het is hartverscheurend om haar zo te zien want ze is het liefste kleine meisje dat zo geniet van het leven en veel liefde geeft. Pixy geeft niet op, dus wij ook niet! We gaan verder met gespecialiseerde onderzoeken en behandelingen. Wie kan en wil bijdragen aan Pixy’s oogoperatie, onderzoeken en behandelingen?

We houden je op de hoogte van hoe het haar vergaat op deze pagina. Alvast bedankt namens Pixy!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/02/2024 gestart
52x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Cemetry Cats

Cemetry Cats

Actie georganiseerd door:

Stephanie Potters

Stephanie Potters

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/02/2024 gestart
52x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog