Aankoop vakantiewoning Zuid Afrika

Aankoop vakantiewoning Zuid Afrika
wendy silverans

Wij willen een vakantiewoning kopen in Z-Afrika met alles erop en eraan, om deze te kunnen verhuren aan iedereen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In 2013 gingen we voor de eerste keer op vakantie naar Zuid-Afrika, en we hadden nooit gedacht dat het zo een mooie ervaring zou zijn die voor altijd in ons hartje zou zitten. We besloten dan ook terug te gaan in 2014 en 2016. We hadden er ondertussen ook al vrienden gemaakt, waar we nu nog steeds contact mee hebben, en die zeiden ons dat we na 3 keer daar te zijn geweest toch moesten nadenken om een eigen huisje daar te kopen. 

Natuurlijk zijn we daar blijven over nadenken, maar blijkbaar niet zo gemakkelijk dan we dachten. In juli 2017 kreeg mijn man dan een ongeval met een zware revalidatie tot gevolg. Hij werd geopereerd aan een gebroken enkel, scheenbeen en kuitbeen. Toen we na verloop van tijd terug hoop hadden dat we terug naar daar zouden kunnen gaan, kreeg ik een ongeval met als gevolg dat er twee operaties volgden aan de schouder, lange revalidatie, en nu nog steeds last van de schouder, waar ik dus niet alle meer mee kan doen.

Desondanks is de wens om daar een huisje te kopen zo groot, dat we er alles voor over hebben. Nu kregen we de kans om een mooi huisje te kopen, dat we zolang we hier moeten werken, tot ons pensioen dus, kunnen verhuren als vakantiewoning. Dit zou dus een win-win situatie kunnen zijn, maar jammer genoeg willen de banken hier niet mee, aangezien we zelf hier geen eigendom hebben, en ze dus geen garanties hebben. Dit is dus zo jammer, omdat we met dit concept perfect de lening zouden kunnen terugbetalen, aangezien we met de vorige eigenaars al zoveel besproken hebben wat betreft de maandelijkse kosten die ze maximaal moeten betalen voor alles, en wat het per maand ook effectief opbrengt aan huurinkomsten. 

Aangezien dit huisje bijna het hele jaar verhuurt is, toont aan dat het zeer gewild is. De natuur is er prachtig, vlakbij het Kruger National Park, met de dieren in je eigen tuin, zonder dat er beschutting voor staat. De vriendelijkheid van de mensen die daar wonen. Het is er gewoon top, en we hopen echt dat we via deze weg misschien onze droom kunnen waarmaken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/06/2024 gestart
33x bekeken

Actie georganiseerd door:

wendy silverans

wendy silverans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/06/2024 gestart
33x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden