In de media

Het Laatste Nieuws

Ouders van jongen met duchenne zoeken steun voor aangepaste rolstoelbus: “Axl (12) vervoeren wordt steeds moeilijker”

10 Mar 2022

BLANKENBERGE - De ouders van Axl Geuens (12) uit Blankenberge hebben 50.000 euro nodig om een speciaal busje te kunnen kopen om hun zoon te vervoeren. De jongen lijdt aan de ziekte van Duchenne en kan daardoor niet zelfstandig in een wagen stappen. Een vriendin van de ouders is nu een inzamelactie gestart. “Het wordt te zwaar om hem in de auto te tillen”, zeggen zijn ouders. 

Het Laatste Nieuws
Krant van West-Vlaanderen

Ouders starten crowdfunding voor Axl (12), die aan zeldzame spierziekte lijdt: “Er is geen andere uitweg meer”

10 Mar 2022

Rob Geuens (43) en Charis Van Ruysseveldt (41) hopen via crowdfunding 50.000 euro bijeen te krijgen zodat ze voor hun zoon Axl (12) een rolstoelbusje kunnen kopen. De jongen kreeg op vierjarige leeftijd de diagnose van de ziekte van Duchenne, waardoor hij thuis ook geen trappen meer kan doen. “Bij de verbouwingswerken aan ons huis liep het mis en speelden we al onze spaarcenten kwijt”, aldus de ouders van de jongen.

Krant van West-Vlaanderen
Nieuwsblad

Zonder roelstoelbus kan Axl (12) amper nog de deur uit, zijn ouders zoeken 50.000 euro om die voor hem te kopen

07 Mar 2022

BLANKENBERGE - 50.000 euro: zoveel hebben de ouders van Axl Geuens (12) nodig om een nieuw busje te kopen om hun zoon te kunnen vervoeren. De tiener kampt met de ziekte van Duchenne, waardoor trappen doen onmogelijk is. Een vriendin van het gezin heeft daarom een fundraising opgezet. “Nu tillen we hem elke dag nog met rolstoel en al in de auto”, zegt papa Rob Geuens (43).

Nieuwsblad