Wereld reis

Wereld reis

Mijn naam is Ronan en ik ben een 23-jarige avonturier met een grote droom: een wereldreis maken.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Mijn naam is ronan en ik ben een 23-jarige avonturier met een grote droom:

een wereldreis maken.

Ik heb deze GoFundMe-pagina opgezet in de hoop dat jullie me willen helpen mijn droom waar te maken. Met jullie steun kan ik mijn horizon verbreden, nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen.

Reis is meer dan alleen maar sightseeing.

Het is een kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten, hun verhalen te horen en te leren van hun tradities en gewoonten. Ik geloof dat deze ervaring mijn perspectief zal verbreden en me zal helpen groeien als individu.

Helaas ontbreekt het mij aan de laatste (heb zelf al een leuk bedrag) financiële middelen om deze reis te bekostigen. Het plannen van een wereldreis is niet alleen tijdrovend, maar ook kostbaar. Ik moet vliegtickets, accommodaties, vervoer, maaltijden en andere uitgaven dekken. Met jullie hulp kan ik deze obstakels overwinnen en mijn droom waarmaken. Ik heb altijd al een passie gehad voor reizen.

Het idee om de wereld te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken, vult me met opwinding en verwondering. Ik ben ervan overtuigd dat een wereldreis me zal helpen groeien als persoon, mijn culturele kennis zal vergroten en me onvergetelijke herinneringen zal geven die een leven lang meegaan.

Elke bijdrage, groot of klein, zal enorm worden gewaardeerd en zal me helpen mijn doel te bereiken. Ik sta open voor alle suggesties, tips en adviezen die jullie hebben met betrekking tot het plannen van mijn reis.

Als dank zal ik jullie op de hoogte houden van mijn avonturen via regelmatige updates, foto's en verhalen van mijn reis.

Ik geloof dat het steunen van elkaars dromen en passies een krachtig gebaar is. Samen kunnen we deze wereldreis mogelijk maken en een positieve impact hebben op mijn leven. Help me alsjeblieft deze onvergetelijke reis te realiseren en mijn droom werkelijkheid te maken.

Dank jullie wel voor jullie tijd, steun en vrijgevigheid.

Laten we samen dit avontuur aangaan!

Met vriendelijke groet, Ronan

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/11/23
Viewed 56x

Fundraiser organised by:

Ronan West

Ronan West

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 06/11/23
Viewed 56x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Travel
Report abuse