The fundraiser has passed it's end date.

Vrienden in actie voor BijRipperda!

Vrienden in actie voor BijRipperda!

De horeca wordt hard geraakt door de Corona, dus ook BijRipperda. Wij kunnen niet zonder Ripperda, jij ook niet?! Steun hun!

 
Fundraiser will run till 31/05/21

It is not possible to donate anymore

Zoals iedereen wel weet wordt de Horeca op dit moment hard getroffen door de gevolgen van de Corona met tot op heden geen enkel perspectief.

Als oud-werknemers en Nullenaren onderhouden wij veel contact met Leon, Jessica en Robert en zijn wij op de hoogte van hoezeer dus Eten & Drinken BIJRipperda wordt getroffen door de gevolgen van Corona. Om die reden willen wij graag wat doen voor Eten & Drinken BIJRipperda en hun steunen in hopelijk de laatste periode van sluiting door de Coronacrisis.

Leon & Jessica Ripperda en hun team zijn midden in de Corona tijd vol passie plannen gaan maken voor een nieuw concept: de Proeftuin van Salland. Na een lange tijd van investeren en ontwikkelen zijn zij in maart 2020 gestart met de Proeftuin van Salland, als onderdeel van Eten & Drinken BIJRipperda. Helaas werden wij allemaal niet lang daarna getroffen door een enorme crisis. Leon en zijn team hadden toen nog goede hoop op een snelle verbetering van de situatie maar moesten met lede ogen toekijken hoe al hun voorbereidingen en investeringen onbenut moesten blijven. Niemand wist toen nog dat deze crisis zo lang zou gaan duren... 

Inmiddels wordt de financiële situatie langzamerhand kritiek ondanks de steunmaatregelen vanuit de overheid. Leon en zijn team zijn dankbaar voor alle steun die zij ontvangen, maar helaas kan dit niet alle kosten dekken.

Als Nullenaren en oud-werknemers willen wij BIJRipperda een hart onder de riem steken door deze crowdfunding actie voor hen te organiseren. Zij hebben altijd voor ons klaar gestaan en nu is het tijd om er voor hen te zijn. 

BIJRipperda heeft onze hulp nodig bij deze laatste fase van de crisis. Help hen door nu een bedrag te doneren, zodat we allemaal ook straks nog kunnen genieten van de sociale, recreatieve en culinaire mogelijkheden die Eten & Drinken BIJRipperda te bieden heeft!

Alvast onwijs bedankt voor jouw steun!

Lieke & Lisa
Stefan, Debbie, Tim, Luuk

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 29/03/21

Fundraiser organised for:

BijRipperda

BijRipperda

Fundraiser organised by:

Lieke en  Lisa

Lieke en Lisa

 
Fundraiser will run till 31/05/21

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 29/03/21