Tino Girls Soccer Academy: Empowerment door Voetbal

Tino Girls Soccer Academy: Empowerment door Voetbal
Colombia Laan

Wij zetten ons in om meisjes dezelfde kans te geven in het professionele voetbal als mannen.

 

Steun de Tino Girls Soccer Academy: Empowerment door Voetbal

Sinds ruim twee jaar verzorgt Stichting Sportbureau Tino verschillende naschoolse activiteiten voor kinderen uit Rotterdam West. We zien een groeiend aantal meisjes die deelnemen aan onze voetbalactiviteiten. Daarom starten we in september 2024 weer met de Tino Girls Soccer Academy (TGSA), een voetbalacademie speciaal voor meisjes. Met uw hulp kunnen we deze droom werkelijkheid maken!

Missie en Visie van TGSA

Onze missie is om jonge meisjes te empoweren door middel van voetbal, waarbij ze sportieve vaardigheden, teamwork en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Onze visie is om een toonaangevende voetbalacademie te zijn die meisjes de kans biedt om hun volledige potentieel te bereiken, zowel op als buiten het veld.

Waarom hebben we uw steun nodig?

Met uw bijdrage kunnen we:

  • Toegankelijke trainingen bieden: Ons programma omvat beginners-, intermediate- en gevorderde trainingen, zodat meisjes van verschillende vaardigheidsniveaus kunnen deelnemen.
  • Ervaren trainers inzetten: Onze coaches zijn gekwalificeerd en hebben een achtergrond in professioneel voetbal en jeugdtraining. We werken ook met rolmodellen zoals speelsters van Feyenoord Vrouwen uit Rotterdam West. We geven graag deze dames een kans tot trainster.
  • Extra disciplines toepassen op de trainingen: Met de hulp van samenwerkingen krijgen de meisjes de kans om hun training te combineren met persoonlijke ontwikkeling. bijvoorbeeld chiropractor advies, voedingsadvies en lifestyle advies.

Wat zullen we doen met uw donatie?

Uw donatie helpt ons om:

  • Voetbalvelden te huren.
  • Benodigde materialen aan te schaffen, zoals ballen, tenues en trainingsmateriaal.
  • Professionele trainers aan te trekken en te behouden.
  • Toernooien en wedstrijden organiseren, zodat onze meisjes hun vaardigheden kunnen laten zien.
  • Kansen te creëren voor meisjes en dames in de voetbalwereld.

Programma's en Trainingen:

  • Wondergirls: Voor meisjes die net beginnen met voetbal en de basisvaardigheden willen leren.
  • Supergirls: Voor meisjes met enige ervaring die hun vaardigheden willen verbeteren.
  • Powergirls: Voor gevorderde speelsters die op hoog niveau willen trainen en competities willen spelen.

Help Ons de Toekomst van Deze Meisjes Te Veranderen 

Uw steun is van onschatbare waarde voor de TGSA. Door te doneren, helpt u ons niet alleen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar meisjes kunnen groeien en bloeien, maar u draagt ook bij aan het doorbreken van culturele barrières en het bevorderen van gelijkheid.

Stel je voor hoe krachtig het zou zijn als elke donatie een keten van positieve verandering teweeg brengt. Uw bijdrage kan het leven van vele jonge meisjes veranderen en hen helpen om hun dromen te verwezenlijken, zowel op het veld als daarbuiten.

Doe Mee en Maak een Verschil!

Samen kunnen we een verschil maken. Samen kunnen we een gemeenschap bouwen die sterk, veerkrachtig en vol mogelijkheden is. Doe mee, doneer en help ons om de Tino Girls Soccer Academy tot leven te brengen!

Voor meer informatie over Sportbureau Tino vind je op www.sportbureautino.nl. Meer informatie over de TGSA vind je op www.Tinoacademy.com.  Voor meer actuele updates zijn we te vinden op Instagram en Facebook.

Instagram: https://www.instagram.com/sportbureautino/ 
Facebook: https://www.facebook.com/sportbureautino

Voor interesse of vragen in het programma, kunt u contact op nemen met Martin. U kunt de contact gegevens vinden op de website en de Social Media pagina's. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/08/24
Viewed 179x

Fundraiser organised by:

Colombia Laan

Colombia Laan

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/08/24
Viewed 179x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog