Terug naar Nederland

Terug naar Nederland

Wil dit jaar na jaren in Perú gewoond te hebben en me dromen niet waar kunnen maken, terug naar Nederland. Voor me vader.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Goeiemorgen middag of avond voor iedereen die mijn bericht zal lezen.

 

Mijn naam is Timothy Farenhorst, ben 35 jaar en woon nu al een paar jaar in Perú, maar door veel redenen inclusief de pandemie, heb ik me dromen helaas niet waarmaken. Wil dit jaar zo graag terug naar Nederland, 1 van de belangrijkste redenen daarvoor is om me vader weer te zien.

 

Ben gestopt met sigaretten om te kunnen sparen en Nederland en me familie weer te kunnen zien. 1 januari gestopt en heb nu covid, beetje grappig maar lachen doet me nog ff pijn.

 

Nieuwjaar begon dus niet goed voor mij, behalve covid zijn de electriciteit kabels van de 2e verdieping niet meer goed, plus 2 banen ben ik geweigerd 1 vanwege de covid. En andere omdat ik me originele paspoort niet heb, dat kost 150€ bij de ambassade.

 

Ik schaam me een beetje om donaties te vragen, maar heb verschillende redenen.

1: de situatie is niet echt positief in Perú vanwege politieke problemen. 2: wil voor ik uit Perú ga als ik het voor elkaar krijg, toch waar ik woon het huis met goede herrinneringen van mij achterlaten. 3: zodat ik weer gezond ben, me paspoort regelen. En misschien nog wat testen doen bij de dokter voordat ik terug kan vliegen naar Nederland. 4: om wat te kunnen investeren om op de markten en/of internet te kunnen verkopen totdat ik me paspoort heb. En als er mogelijkheden zijn nog internetstudie volgen over financielemarkten

En daarna werken en hopelijk in zomer dit jaar mijn geliefden( waar niet veel van is overgebleven) weer te kunnen zien en omhelzen.

Dat zijn mijn wensen voor dit jaar.

 

Met elke euro die ik krijg zal ik dankbaar voor zijn. En met elke actie die ik waar kan maken zal ik fotos publiceren.

 

Bij voorbaat dank, en sorry dat ik hulp moet vragen op deze manier.

Timothy

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/01/23
Viewed 147x

Fundraiser organised by:

Timothy Farenhorst

Timothy Farenhorst

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 06/01/23
Viewed 147x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Wish Travel
Report abuse