Steun voor afgebrande woning

Steun voor afgebrande woning
Share this fundraiser

Help dit koppel in nood zij verloren alles door brand

315 donations
15%
€14,628 of €100,000 raised

Familie, vrienden, kennissen

Zondag 20 februari was een donkere dag en nacht voor Peter (Keide) en Debbie. Wat begon als een familiaal gezellig moment aan tafel eindigde in gitzwarte verkoolde huisrestjes.  Hun drie kinderen Noa, Len en Sil verloren in enkele uren niet alleen hun huis maar vooral hun thuis.  Een thuis waarin ze zelf zoveel energie maar vooral liefde in gestoken hadden.  Want zo kent iedereen hen wel.  Steeds bereid om een ander te helpen. In daden of met woorden.  

Maar nu even niet. Ontredderd lopen ze erbij. Bezorgd om elkaar en hun toekomst. Nu krijgen wij de kans om hen wat op weg te helpen.  Hen tonen dat wij waardeerden wat ze ooit voor ons deden.  In slechte tijden kent mijn zijn vrienden zegt men. Laat dat het moment zijn waarop wij ons hart tonen.  Verbondenheid kan een sleutelwoord zijn in de wederopbouw van hun herstel en dat van hun huis. Daarom vragen wij vriendelijk om een vrijwillige bijdrage te storten

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21/02/22
Viewed 13135x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Gunther Blomme

Gunther Blomme

315 donations
15%
€14,628 of €100,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 21/02/22
Viewed 13135x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Solidariteit groot na allesverwoestende brand in ecologische woning van Debbie en Peter: “Zorgen voor elkaar, dat is vanzelfsprekend”

23 Feb 2022

BELLEGEM - De golf van solidariteit die op gang is gekomen voor een gezin uit Bellegem van wie zondagavond de ecologische woning in vlammen opging is hartverwarmend. “Debbie en Peter hebben al zoveel voor anderen gedaan, nu is het tijd voor de omgekeerde beweging”, zegt Toon Vanneste uit Rollegem, waar de kinderen van het gezin school lopen. 

Het Laatste Nieuws

Gunther (31) begint crowdfunding voor gezin waarvan huis uitbrandde: “Die mensen zijn alles kwijt”

22 Feb 2022

KORTRIJK - Een brand verwoestte afgelopen zondag een volledige woning in de Kortrijkse deelgemeente Bellegem. Peter Eeckhout, Debbie Neirijnck en hun kinderen zijn alles kwijt. Al snel sprongen heel wat mensen in de bres om de familie te steunen. “Hoe meer we inzamelen, hoe beter”, klinkt het bij Gunther Blomme (31), initiatiefnemer van een crowdfunding voor het getroffen gezin.

Nieuwsblad

Ecologisch huis brandt volledig af na kleine schoorsteenbrand in Bellegem

21 Feb 2022

In Bellegem is de brandweer tot deze namiddag in de weer geweest met het blussen van een woningbrand in een alleenstaand huis. Daar brak gisterenavond brand uit in de schoorsteen.  Omdat het huis bestaat uit zeer brandbare materialen is het uiteindelijk volledig afgebrand. Er raakte niemand gewond.

VRT NWS

ZWARE BRAND VERNIELT WONING IN BELLEGEM

21 Feb 2022

In Bellegem bij Kortrijk heeft een zware brand de voorbije nacht een woning vernield. Gelukkig raakte niemand daarbij gewond. De brand ontstond in de straat Steenlandermeers, de hulpdiensten waren snel ter plaatse en zijn nog altijd aan het nablussen. De woning is onbewoonbaar, het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.  

Focus WTV

Jong gezin van vijf verliest ecologische woning bij brand: “We moeten van nul herbeginnen”

21 Feb 2022

BELLEGEM - Een schoorsteenbrand heeft zondagavond in Bellegem de gezinswoning van Peter Eeckhout en Debbie Neirijnck in de as gelegd. Het koppel en hun drie kinderen bleven ongedeerd. De brandweer was bijna een dag bezig met de bluswerken. Oorzaak daarvan zijn de materialen die gebruikt werden bij de constructie van het huis.

HLN