Steun Hannelore voor een beter leven zonder long covid

Steun Hannelore voor een beter leven zonder long covid
Hannelore Deseyne

Mijn vrouw wil uit haar bed en terug aan het werk maar dit lukt haar niet meer .

 

Ik ben Debby Van Daele ,de vrouw van Hannelore Deseyne (41) .samen zijn wij zelfstandig, Hannelore baatte een volkscafé (de Vlasblomme) uit in Oostrozebeke en ik was zelfstandig in bijberoep onderhoud en herstellingen van tuinmachines.  

Maar in Februari 2023 sloeg voor Hannelore het noodlot toe en werd besmet met covid-19. De Symptomen begonnen vrij normaal maar na enkele dagen werden deze alsmaar erger , en dit bleef maar duren . 

Hannelore begon gewicht te verliezen en werd steeds zieker ,waardoor haar café open houden steeds moeilijker werd . Ze kon amper nog halve dagen werken , Waardoor ik in de namiddag overnam . 

de week tussen Kerst en Nieuwjaar vorig jaar sloeg het helemaal om . 

's Morgens voor opening van haar café kon Hannelore niks meer ,haar hartslag ging de hoogte in , praten werd moeilijk , bibberen , zweten en tegelijkertijd voelde ze zich ijskoud waardoor ik besloot de ambulance te bellen.

Hannelore werd meegenomen , nadat ik een brief aan onze deur had gehangen om ons klanten te verwittigen reed ik in paniek achter naar het ziekenhuis van Tielt. Na een paar uren kregen we te horen dat alles in orde was, het is totale uitputting zeiden ze , een beetje rusten en dit gaat over. Sindsdien is ons leven helemaal omgeslaan. Werken voor Hannelore is tot op de dag van vandaag volledig uitgesloten, waardoor ik mijn beroep heb stopgezet om haar droom verder te zetten, in de hoop dat ze door rusten snel beter zou worden. Maar het tegendeel is echter waar, Werken kan ze nog steeds niet. Ze hangt aan haar bed gekluisterd en de symptomen worden erger . Een kleine huishoudelijke taak zoals stofzuigen, kost haar enorm veel energie, waardoor ze enkele dagen een weerbots heeft. Ook haar sociaal contact valt volledig weg omdat praten ,hoe graag ze het ook wil, haar totaal uitput. We hebben een rolstoel gekocht om haar toch even mee te kunnen nemen naar buiten . Dus sta ik er ook volledig alleen voor, Werken voor onze boterham, huishouden en boodschappen hoort erbij . Maar dit alles met liefde ! 

We werden maanden lang van de ene dokter naar de andere gestuurd, van het ene onderzoek naar het andere maar nergens werd een verklaring gegeven van het enorme gewichtsverlies, enorme moeheid, spierpijn, spijsvertering, geheugen - en concentratieproblemen, gewrichtspijn,  enz... 

Zelfs enkele specialisten durfden ons zeggen dat het tussen de oren zit.

 Al bijna 2 jaar heeft Hannelore geen inkomen, geen uitkering omdat niemand kan bevestigen wat er aan de hand is. Maar, … dankzij een goeie klant van ons café zijn wij terecht gekomen in een privé praktijk in Destelbergen. Daar hebben wij tijdens ons eerste gesprek 3uur gezeten. Bij Hannelore rolden de tranen over haar wangen. Eindelijk een dokter die ons begreep iemand die zei dat het niet tussen de oren zit, eindelijk iemand die wist waarover ze sprak, het zit niet tussen de oren, Hannelore is echt ziek .

Er werd bloed afgenomen en enkele onderzoeken waaruit blijkt dat Hannelore een bloedstolselstoornis heeft, maar ook wordt een link gelegd met CVS, POTS en PEM. Alles die aan Long Covid gelinkt wordt .

 Sinds juni 2024 is Hannelore in destelbergen in behandeling, naast infuses en ozon-therapie van haar bloed  wordt er binnenkort sondevoeding opgestart omdat eten niet meer lukt. Tot nu heeft dit ons al meer dan €5000 gekost en we zijn er nog lang niet. Omdat dit een privé praktijk is wordt er ook niks terug betaald van de ziekenkas. Ook de medicatie kost ons heel wat. Hannelore is in behandeling bij een osteopaat die haar ook goed helpt met de ademhaling en het behandelen van het middenrif. Ik zou er graag alles aan doen om mijn vrouw haar leven terug zo aangenaam mogelijk te maken, een leven zonder ziekte en pijnen. Haar beter laten voelen, daar streven we naar. Daarom doe ik een warme oproep om Hannelore een financieel duwtje in de rug te geven. Alle beetjes helpen maar voor ons maakt het  een wereld van verschil!!!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 5 days ago
Viewed 209x

Fundraiser organised by:

Hannelore Deseyne

Hannelore Deseyne

 

Donations

 
Show all donations
Started 5 days ago
Viewed 209x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Corona
Report abuse