Sporten Zonder Grenzen #bewegingvooriederkind #EstherVergeerfoundation

Sporten Zonder Grenzen #bewegingvooriederkind #EstherVergeerfoundation

Wij willen kinderen met een handicap niet meer tegen houden. Een handicap is geen reden om niet te kunnen sporten.

 

Welkom!
Wij zijn Veerle, Caz, Luke en Esmee, studenten aan Hogeschool Leiden, waar we de opleiding Commerciële Economie volgen. Voor ons salesproject ondersteunen wij het Esther Vergeer Fonds. Esther Vergeer is een geweldige vrouw die, ondanks haar lichamelijke beperking waardoor ze in een rolstoel zit, talloze medailles heeft gewonnen. Haar persoonlijke ervaringen hebben haar geïnspireerd om zich in te zetten voor kinderen met zowel fysieke als mentale beperkingen.

Veel kinderen met een beperking krijgen helaas niet de kans om op een 'normale' manier te sporten. Esther vindt dit onacceptabel en werkt hard om ervoor te zorgen dat álle kinderen deze kans wél krijgen. Dankzij haar inzet zijn er inmiddels al 40 verschillende sporten toegankelijk voor kinderen met diverse beperkingen.

Het probleem 
Het kost tussen de €1.000 en €1.200 per jaar om één kind te laten sporten. Dit is natuurlijk veel geld, en daarom is het fonds afhankelijk van donaties. Wij willen graag bijdragen aan het mogelijk maken van sport voor kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Stel je voor dat het je droom is om samen met je vrienden te sporten, maar dat dit fysiek onmogelijk is. Dat is toch oneerlijk?

Ons doel 
Wij willen dit jaar minimaal drie kinderen de kans geven om te sporten. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Met een donatie, groot of klein, kun jij het leven van een kind op een positieve manier veranderen. Alvast Bedankt!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16/09/24
Viewed 922x

Fundraiser organised by:

Veerle Kremers

Veerle Kremers

 

Donations

 
Show all donations
Started on 16/09/24
Viewed 922x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog