Scouting KDG Zutphen heeft jouw hulp nodig

Scouting KDG Zutphen heeft jouw hulp nodig

Ons clubhuis heeft een flinke opknapbeurt nodig om weer verhuurd te kunnen worden en zo onze club te redden.

 

Scouting Karel Doorman in Zutphen heeft jouw hulp nodig om te kunnen blijven bestaan. Het clubhuis heeft een flinke opknapbeurt nodig om weer verhuurd te kunnen worden. Na een jaar met twee flinke financiële tegenslagen staat onze club er slecht voor. Zonder nieuwe huurders zal de scoutingvereniging binnen een jaar haar deuren moeten sluiten.

Help jij de KDG met een donatie? Groot of klein, alle beetjes helpen. Hiermee kunnen wij het clubhuis opknappen en zo weer nieuwe (vaste) inkomsten krijgen van huurders.

 

Doel van deze actie

Om ons clubhuis ‘het Oeverenhuis’ te verbouwen en te verduurzamen is €20.000 nodig. Met dit geld gaan we ervoor zorgen dat het clubhuis doordeweeks verhuurd kan worden, zodat de scouting in het weekend opkomsten kan blijven draaien.

Wat we gaan opknappen:

  • Toiletten vervangen
  • Douche vervangen
  • Dubbelglas in alle ramen (voor betere isolatie)
  • Het dak isoleren

 

Onze vereniging

Wekelijks komen hier 80 kinderen samen om te spelen, de natuur in te gaan en nieuwe dingen te leren. Wat bijzonder is aan onze scoutingvereniging is dat we ook twee blauwe vogelgroepen hebben, dat zijn kinderen en volwassenen met een beperking. Al sinds 1972 vind je de Scouting Karel Doorman op zijn vertrouwde plek aan het Deventerachterpad in Zutphen.

 

Andere acties

We gaan op verschillende manieren proberen geld op te halen:

  • Grote Clubactie. Wij gaan de deuren langs om loten te verkopen. 80% van de inkomsten zijn voor onze club.
  • Rabo Clubsupport. Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je gratis op ons stemmen.
  • Statiegeld inzamelen. Heb je lege statiegeldflessen of -blikjes? Lever ze bij ons in!

Daarnaast zijn we op zoek naar sponsoren en gaan we meedoen aan subsidieaanvragen. Dit kost echter tijd en die tijd hebben we niet. Met deze crowdfundingactie kunnen we die tijd overbruggen en gaten in de begroting vullen.

Uiteindelijk is het doel om één of meerdere huurders te vinden die doordeweeks gebruik maken van het clubhuis. Dan kun je denken aan een BSO, een theatergezelschap, een koor, een yogastudie, een dam- of schaakclub, en ga zo maar door. Weet je iemand, of een vereniging die op zoek is naar een ruimte? Mail naar info@scoutingkdg.nl voor meer informatie.

 

Donatie

Wil jij een steentje bijdragen? Dan kan dat via een donatie op deze pagina. We willen je ontzettend bedanken dat je onze club een warm hart toedraagt! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 19/09/24
Viewed 422x

Fundraiser organised for:

Scouting Karel Doorman Zutphen

Scouting Karel Doorman Zutphen

Fundraiser organised by:

Daantje de Klein

Daantje de Klein

 

Donations

 
Show all donations
Started on 19/09/24
Viewed 422x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Scouting / Chiro
Report abuse