Racefietsen van de Veluwe naar het Westland

Racefietsen van de Veluwe naar het Westland
Willem Greving
Share this fundraiser via:

Met ons gezin gaan wij 5 maanden een DTS doen, we starten in Amerika en gaan daarna op outreach om vrijwilligerswerk te doen!

 

Met een groepje sportieve mannen en een stoere dame hebben wij zaterdag 21 mei 195km gefietst! Van Epe op de Veluwe naar 's-Gravenzande in het Westland. 

Dit idee is begonnen als sponsoractie, om geld in te zamelen voor een outreach als onderdeel van een DTS. 

DTS

Voor een periode van vijf maanden gaan wij met ons gezin op avontuur. Wij stappen tijdelijk uit onze banen om een bijbelschool te gaan volgen. Wij hebben ons opgegeven voor de Family DTS van Youth with a Mission!

Texas

Samen met onze drie kinderen gaan wij van juni t/m november 2022 een Family DTS doen. Wij verhuizen eerst voor 3 maanden naar de Verenigde Staten. In de staat Texas worden wij onderdeel van een internationale leefgemeenschap waar alle deelnemers aan de DTS tijdelijk wonen.  

Outreach

Na de lesfase gaan wij 2 maanden op outreach. Het doel is om in de praktijk te brengen wat wij tijdens de bijbelschool geleerd hebben. In de loop van de DTS wordt bekend welk land wij in de wereld op gaan zoeken om andere mensen te gaan helpen. 

Voor deze outreachfase organiseren wij deze actie. Je kan mij via deze crowdfundingpagina ondersteunen, doe je mee? Dan trap ik in mei 2022 de longen uit mijn lijf :-)

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 23/03/22
Viewed 1549x

Fundraiser organised by:

Willem Greving

Willem Greving

 

Donations

 
Show all donations
Started on 23/03/22
Viewed 1549x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog