Opa en oma’s verdwenen spaarcentjes

Opa en oma’s verdwenen spaarcentjes

Spaarcentjes gestolen door een medewerkster van de thuiszorg

 

Boos, gefrustreerd en zwaar teleurgesteld    zo voelt het als je ouders een groot onrecht aangedaan wordt en niet geholpen worden door instanties.

Het begint met het feit dat mijn vader een herseninfarct krijgt en aan 1 kant verlamd raakt. Hier krijgt hij zorg voor voor het wassen en hulp bij aankleden, steunkousen wat als eerste door Carreyn  verzorgt wordt, dit naar goede tevredenheid.

Dan wordt het overgenomen door Thebe en komen ze erachter dat er geld is verdwenen en is de verdenking bij 1 speciaal iemand. Hier zijn nl een aantal dingen aan vooraf gebeurt waardoor ze dit denken En voor 99,9 % zeker weten dat deze persoon de rotte appel is onder de medewerksters Helaas.

Contact gezocht met een leidinggevende, stonden er eerst niet bepaald voor open. Gevraagd of er geruild kon worden want we wilden niet dat zij natuurlijk nog 1 stap binnen zou zetten was eerst ook geen optie.

Dan de dame maar opwachten en zelf confronteren en politie geïnformeerD,  helaas werd dit gezien als bedreiging en werd de zorg stop gezet voor mijn ouders, helaas 14 dagen geen hulp en na een gesprek uit de zorg gezet ze moesten maar ergens anders naar toe helaas.

Gelukkig hebben ze nu hele lieve zorg. Er was natuulijk ook aangifte gedaan en helaas wegens gebrek aan bewijs ( ze hebben helaas geen camera in hun slaapkamer ) komt er geen zaak. 
we moeten zelf maar bewijs zoeken.

Dan vind je eindelijk na lang zoeken meer info die je door wilt geven en waarvan je denkt nu komen we verder en wordt je echt schandalig te woord gestaan en dat we ons er maar bij neer moeten leggen.

Ik zou dit niet zomaar doen maar wil mijn ouders gewoon nog een fijne oude dag geven en hun spaarcentjes waar ze zo hard voor gewerkt hebben en voor hun 60 jarig huwelijk weggelegd hadden wil ik ze graag met behulp van helpen.

Dit gebeurt denk ik stiekem toch nog te veel en wil mensen toch ook waarschuwen ik zie wat dit met mijn ouders heeft gedaan ook qua gezondheid ?

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21/12/22
Viewed 852x

Fundraiser organised by:

Tanja van der Vorst

Tanja van der Vorst

 

Donations

 
Show all donations
Started on 21/12/22
Viewed 852x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog