Op naar een frisse camper!

Op naar een frisse camper!

 

Van zaterdag 22 juli tot maandag 24 juli heeft een niet Nederlandse meneer ongevraagd in de camper van mijn ouders gelogeerd. Niet enkel gelogeerd.. hij vond het ook nodig om alles onder te plassen en te poepen. 
 

Het gehele Emma matras zit compleet onder urine, de wc is helemaal vol gepoept en de radio is er ook uit gesloopt. De sleutels weet meneer niet waar die zijn dus alle sloten moeten óók vervangen worden. Het dakraam staat ook open, maar omdat zij de caravan niet in kunnen komt er ook waterschade..
 

Al met al zijn dit enorme kosten waar zij logischerwijs geen rekening mee hebben gehouden. Mijn opa en oma zouden de camper dan ook 3 weken meenemen om lekker op vakantie te gaan. Dit gaat jammer genoeg ook niet door. 
 

De politie doet helaas niks hieraan. Zij hebben de onuitgenodigde gast LOPEND weggestuurd. Belachelijk! 
 

De camper stond op een terrein aan een openbare weg. De sleutels lagen op kantoor die ook op slot zat. Echter is hier ingebroken en ook in gelogeerd en zo heeft hij de sleutels van de camper weten te vinden. 
 

Alle kleine beetjes zijn van harte welkom. Zo kunnen zij een nieuw matras, nieuwe sloten rondom, een nieuwe radio, een nieuwe wc en de camper laten reinigen. 
 

Liefs,

Noëla 

❤️

 

PS ik heb de meest gore foto’s niet toegevoegd. Op de foto is wel het matras te zien met urine en het dakraam. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 25/07/23
Viewed 1684x

Fundraiser organised by:

Noëla van Hamont

Noëla van Hamont

 

Donations

 
Show all donations
Started on 25/07/23
Viewed 1684x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse