Kinderperspectief Academy 2023 (deze actie is gesloten, een update!)

Kinderperspectief Academy 2023 (deze actie is gesloten, een update!)
Stichting Kinderperspectief

Help ons een speeltuin te vernieuwen voor getraumatiseerde kinderen in pleegzorgdorp Milosevac, in Servië!

 

 

Update <april 2024>

Dankzij onze sponsoractie via steunactie.nl is in totaal ruim 1400 euro verzameld om speeltuin in het pleegdorpje Milosevac in Servië te vernieuwen!!! Van dat geld zijn nieuwe baskets, nieuwe goals en heel veel nieuwe ballen gekocht. 

Ondertussen zijn deze ook geplaatst en dat heeft de kinderen heel blij gemaakt, kregen wij te horen. Wij zijn trots en dankbaar!

Alle gulle donateurs - hartelijk dan voor uw bijdrage namens alle kinderen in Milosevac. 

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling en het herstel van getraumatiseerde kinderen. Het biedt hen de kans om te ontspannen, plezier te hebben en hun emoties te uiten. Daarom willen wij, de werknemers van Jeugdhulp Friesland en Yorneo, graag een speeltuin die bij een school in pleegzorgdorp Milosevac, Servië staat, helpen vernieuwen met de nieuwe speeltoestellen. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig!

Dit jaar hebben wij het voorrecht om deel te nemen aan het Kinderperspectief Academy project. Als onderdeel hiervan zullen we naar Servië reizen om workshops te geven aan Servische pleegzorgprofessionals. Tijdens ons verblijf willen we niet alleen kennis en ervaring delen, maar ook een blijvende impact achterlaten door middelen te doneren voor het vernieuwen van hun bestaande speelplaats.

Met uw bijdrage kunnen we kinderen in pleegzorgdorp Milosevac een betere speelomgeving bieden. Een speelplaats is niet alleen een plek waar kinderen kunnen genieten van hun jeugd, maar ook een plek van hoop en herstel. Door samen te spelen en plezier te maken, kunnen deze kinderen hun trauma's verwerken en weer vertrouwen opbouwen.

We roepen u op om ons te steunen in onze sponsoractie. Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van deze kwetsbare kinderen. Uw steun betekent alles voor hen.

Help ons om een glimlach op het gezicht van deze kinderen te toveren. Doe vandaag nog een donatie voor de vernieuwing van de speeltuin bij de school in pleegzorgdorp Milosevac die deze kinderen verdienen.

Dank u wel namens de werknemers van Jeugdhulp Friesland en Yorneo, namens stichting Kinderperspectief en namens alle kinderen in pleegzorgdorp Milosevac, Servië. 

Uw steun maakt een wereld van verschil.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 23/05/23
Viewed 1309x

Fundraiser organised for:

Stichting Kinderperspectief

Stichting Kinderperspectief

Fundraiser organised by:

Stichting Kinderperspectief

Stichting Kinderperspectief

 

Donations

 
Show all donations
Started on 23/05/23
Viewed 1309x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog