Help Sven en Luna terug naar huis!

Help Sven en Luna terug naar huis!

Help Sven en Luna om terug te keren naar een stabiele woonsituatie nadat hun huis tijdelijk onbewoonbaar werd verklaard.

 

Zeven maanden geleden startten Sven en Luna, een jong koppel uit Haaltert, vol enthousiasme met de renovatie van hun eerste eigen huisje. Met de toevoeging van twee extra slaapkamers en een gloednieuw dak, leek hun grote droom van een gezinswoning binnen handbereik. 

Helaas draaide deze droom al snel uit in een nachtmerrie toen de aannemer het dak tijdens de renovatie niet goed afdichtte, en hun huis volledig onder water kwam te staan. 

De schade is enorm: niet alleen de gehele bovenverdieping, maar ook de leefruimte en keuken zijn volledig vernield, waardoor hun huis tijdelijk onbewoonbaar werd verklaard.

Zeven maanden later lijkt de aannemer spoorloos verdwenen. Ondanks herhaalde telefoontjes, e-mails en zelfs tussenkomst van een advocaat, ligt het dak nog steeds volledig open. Sven en Luna hebben al hun spaargeld in deze renovatie geïnvesteerd, maar blijven nu dus met lege handen achter. 

Om terug naar huis te kunnen keren, moeten er nog tal van herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het dak moet dringend worden toegelegd en ook binnenin de woning is er heel wat werk te verrichten. Hiervoor moet het koppel nu een nieuwe aannemer onder de arm nemen, maar hun financiële middelen zijn zowat uitgeput.  

Na maandenlang bij vrienden en familie te hebben gelogeerd, verlangt het koppel ernaar om weer naar huis te kunnen. Maar nu ze financieel aan de grond zitten, lijkt het idee van huisje, tuintje, boompje, kindje verder weg dan ooit.

Wanhopig en zonder duidelijk pad vooruit, overwegen ze zelfs om te kamperen om de kosten zoveel mogelijk te drukken en niet eindeloos ten laste te blijven van vrienden en familie - een situatie die we te allen tijde willen vermijden. 

In de hoop de benodigde middelen te verzamelen om de werken wat sneller te laten verlopen en Sven, Luna en hun twee hondjes weer een stabiele woonsituatie te bieden, zetten we deze inzamelactie op.

Help jij Sven en Luna terug naar huis? Elke bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom! Alles wat gedoneerd wordt, gaat integraal naar het koppel.

Meer informatie over de feiten kun je terugvinden in volgend krantenartikel: https://www.hln.be/haaltert/woning-tijdelijk-onbewoonbaar-nadat-afdekzeil-op-dak-het-begeeft-door-regen~a9f22778/

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 15/04/24
Viewed 10376x

Fundraiser organised by:

Margot Vanlaet / Robby Goossens

Margot Vanlaet / Robby Goossens

 

Donations

 
Show all donations
Started on 15/04/24
Viewed 10376x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog