Help ons het verschil te maken in Ghana!

Help ons het verschil te maken in Ghana!

Wij zijn Annejet de Vries en Fleur van Oosten en wij halen geld op goede doelen die streven voor een beter leven in Ghana!

 

Wij zijn Annejet de Vries en Fleur van Oosten, leerlingen uit 5 VWO van het Maartens College. In februari 2025 hebben wij de unieke kans om naar Ghana te reizen met als doel: een positieve impact maken op de wereld. 

Tijdens deze reis zullen we verschillende projecten ondersteunen. Zoals The Good Roll en Correctbook. The Good Roll: Dit project richt zich op het bouwen van sanitaire voorzieningen op middelbare scholen in Ghana. Hiermee zorgen ze dat meisjes ook het hele jaar naar school kunnen, en verbeteren we de hygiëne en dragen we bij aan een gezondere leeromgeving. Correctbook: Correctbook strijdt tegen analfabetisme door uitwisbare schriftjes te leveren aan scholen in Ghana. Zo krijgen meer kinderen toegang tot beter onderwijs en de kans op een betere toekomst. RUFT: RUTF produceert voedzame, licht verteerbare pindakaas voor ondervoede kinderen. Deze levensreddende voeding helpt hen om weer op krachten te komen.

Om deze reis en de projecten te ondersteunen, moeten wij geld inzamelen. Met jouw donatie kunnen we niet alleen naar het bijzondere Ghana, maar ook direct bijdragen aan de projecten die we daar gaan ondersteunen. We zijn al volop bezig met verschillende acties, zoals presentaties geven, schoolfeesten organiseren en andere inzamelingsacties. Eén van onze belangrijkste acties is het rennen van de 4-mijl voor Ghana.  Via deze pagina kun je direct doneren, en jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar onze reis én de goede doelen die we steunen. Via deze pagina kun je direct doneren. Elke euro maakt een verschil! Steun ons avontuur en help ons de wereld beter te maken! Of je nu een klein of groot bedrag doneert, elke bijdrage helpt ons een stap dichterbij ons doel om kinderen en scholen in Ghana te helpen.  

Doneer nu en maak samen met ons een impact! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 30/09/24
Viewed 621x

Fundraiser organised by:

Fleur Van oosten

Fleur Van oosten

 

Donations

 
Show all donations
Started on 30/09/24
Viewed 621x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog