Help ons bij de start van een zorgorganisatie voor Nederlanders in Zweden

Help ons bij de start van een zorgorganisatie voor Nederlanders in Zweden
Noah Witjes
Share this fundraiser via:

Een coachingstraject gericht op persoonlijke ontwikkeling d.m.v. ontspannende en uitdagende activiteiten op unieke locatie!

 

note: Wij wensen open te gaan in 2023, dit i.v.m. de nodige kosten en voorbereidingen.

Hoezo deze steunactie? Zie kopje: ‘wat hebben wij nodig?’

Wat bieden wij?

Onze naam is Naturhus Hedera, symbolisch voor ‘omhoog klimmen’ tijdens een verblijf in een huis in de natuur. In deze tijd van onrust, tweedeling en ziekte lijkt de noodzaak aan goede zorg enorm belangrijk. Helaas is de zorg in Nederland enorm overbelast, waardoor er lange wachtrijen ontstaan. Wij zijn nog beschikbaar, fris en gaan er de volle 100% voor. 💪🏻

Wij bieden verschillende programma’s aan van verschillende weken; afgestemd op de behoefte en doelen van de gasten. Programma’s bestaan uit oefeningen (groeps en/of individueel), gesprekken (eveneens groep/individueel) en bepaalde taken (dierverzorging, koken, etc). Tijdens al deze situaties richten wij op persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan; leren omgaan met verantwoordelijkheid, leren ervaren van grenzen en hoe deze te verleggen of aan te geven, hoe om te gaan met bepaalde emoties etc.

Heb jij bijvoorbeeld burn-out klachten? Lijd je aan een depressie? Of lukt het maar niet om te stoppen met drugsgebruik? Mail ons gerust, wij stemmen de zorg op jou af.

Wie zijn wij?

Wij, Elvira en Noah zijn twee gedreven ambitieuze mensen die staan voor warmte, liefde, acceptatie en groeien. Elvira is hulpverlener, maar heeft ook de ervaring hoe het is om cliënt te zijn, hoe het is om buiten de boot te vallen en hoe het is om niet gehoord of gesteund te voelen. Haar kwetsbaarheid heeft zij weten om te zetten naar haar kracht. Haar passie is om er te zijn voor de mensen die het lastig hebben.
 

Noah is de enthousiasme zelve en dit straalt ze uit naar anderen. Ze staat graag voor groepen en regelt daarnaast de administratieve kant van het bedrijf. Noah heeft ervaren hoe de GGZ zorg niet aan kan sluiten bij sommigen, waardoor cliënten blijven kampen met bepaalde problematiek.

Wij gaan dit anders te doen!

Wat maakt ons bijzonder?

Wij werken buiten de reguliere zorg, hier door voelt het niet alsof je in een instelling of klinische situatie bevindt. Dit kan namelijk enorm veel schaamte en/of onzekerheid met zich meebrengen. Daarnaast kan je kiezen hoe lang je bij ons wil blijven, ideaal te combineren met school of werk.

Wij streven naar af te stappen van etiketjes, ondanks dat een diagnose veel rust kan opleveren vinden wij het belangrijk om de persoon los van de diagnose te ontwikkelen. Een ander groot nadeel van etiketten is, dat sommigen geen of niet de goede hulp krijgen waarvoor zij wensen te komen. Wij willen de persoon achter de diagnose kennen en de kwaliteiten, valkuilen, behoeften en krachten die daarbij horen.

Als laatste bevinden wij ons in een prikkelvrije, natuurrijke omgeving waar vanuit passie en liefde wordt gewerkt. O, en humor vinden wij een onmisbaar iets! Het is belangrijk dat, ondanks de zwaarte en belasting er altijd gelachen kan worden.

Wat hebben wij nodig?

Niets is gratis en helaas ook niet voor ons. Wij moeten een grote verhuizing bekostigen, een huis kopen met verblijven voor de gasten en materialen voor de activiteiten en trainingen. Elke euro van donatie of sponsor is mooi meegenomen en zal geïnvesteerd worden in de aanschaf en verbouwing van het gastenverblijf en de nodige materialen.

Maar jullie zijn nog niet open; hoe weet ik of het geld goed terecht komt?

Alle updates van ons plan zijn te volgen via Facebook en onze website : www.naturhushedera.nl

Wij zijn ontzettend hard bezig achter de schermen, om alles vóór onze emigratie te regelen. We staan aanstaande mei op de gezondheidsbeurs om onszelf te presenteren. Afgelopen maand zijn wij zelf benaderd voor een televisie programma, dus ik zeg: aanschouw en vertrouw! Mocht je toch nog vragen hebben, zijn wij bereikbaar via onze website of via Facebook.

Voor meer informatie over Naturhus Hedera kun je onze website bezoeken: www.naturhushedera.nl

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 29/06/21

Fundraiser organised by:

Noah Witjes

Noah Witjes

 

Donations

 
Show all donations
Started on 29/06/21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog