Help mee & geef hoop!

Help mee & geef hoop!

Zelfs een goedlopend bedrijf kan soms door onverwachte omstandigheden (zoals ziekte) in moeilijk vaarwater terechtkomen.

 

Beste vrienden en weldoeners,

Zelfs een goedlopend bedrijf kan soms door onverwachte omstandigheden in moeilijk vaarwater terechtkomen. Mijn vriendin, een toegewijde uitvaartverzorger, staat momenteel voor zo'n uitdaging. Zij is iemand die altijd klaarstaat voor de mens achter de mens, iemand die met bloed, zweet en tranen families bijstaat in de moeilijkste momenten van hun leven.

Met een ongeëvenaarde passie en vanuit haar hart zorgt zij ervoor dat elke uitvaart persoonlijk en waardevol is, ongeacht de financiële situatie van de nabestaanden. Ze weet altijd iets moois en waardevols te creëren, zelfs als mensen een kleine beurs hebben. Dit werk is haar levenswerk en het geeft haar de grootste voldoening om anderen te kunnen en mogen helpen.

Door een onverwachte ziekteperiode en daaraan gekoppeld een pittige operatie heeft ze een tijd niet kunnen meedraaien en daardoor omzet mis moeten lopen. De rekeningen liepen helaas door, zoals dat bij iedereen doorloopt. Ondanks deze tegenslagen blijft ze vastberaden om haar zaak weer op de rit te krijgen. Daar waar zij altijd voor iedereen klaar staat en hulp biedt, heeft zij nu zelf hulp nodig. De financiële druk belemmert haar vermogen om haar werk voort te zetten op de manier waarop zij dat zo graag doet. Dit is waar uw hulp cruciaal wordt.

Uw donatie kan het verschil maken. Het zal haar niet alleen helpen deze moeilijke periode te overbruggen, maar ook zorgen dat zij haar passie kan blijven uitoefenen. Er zijn zoveel families die haar hulp nog heel hard kunnen gebruiken, en uw bijdrage kan ervoor zorgen dat zij hen kan blijven bijstaan in hun tijd van rouw en verlies.

Ik ken haar al vele jaren en ik kan met zekerheid zeggen hoe belangrijk het is om iemand haar passie te laten volgen, vooral als die passie draait om het helpen van anderen op zo'n oprechte en meelevende manier. Laten we samen een verschil maken en haar de steun geven die ze nu zo hard nodig heeft.

Help alstublieft om haar door deze moeilijke tijd heen te helpen. Elke donatie, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en maakt een wereld van verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij haar prachtige werk kan blijven doen en vele families de steun kan bieden die ze wensen.

Hartelijk dank voor uw tijd, steun en vrijgevigheid.

Met oprechte dankbaarheid,

Mary van Delft 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/07/24
Viewed 1337x

Fundraiser organised by:

Mary van Delft

Mary van Delft

 

Donations

 
Show all donations
Started on 10/07/24
Viewed 1337x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Business Emergency
Report abuse