Help Limburg na het noodweer !!

Help Limburg na het noodweer !!

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen en af te sluiten met een groots benefietconcert met meerdere Limburgseartiesten

 
€0 raised

Donate Be the first to support this fundraiser!

Grote delen van (het zuiden van) Limburg hebben enorme schade opgelopen door het noodweer van de afgelopen dagen. Kelders van woonhuizen staan onder water, horecagelegenheden staan blank en de impact is enorm. Aangezien vele gedupeerde inwoners en ondernemers niet of niet volledig de hulp krijgen vanuit hun verzekeraar willen wij geld inzamelen ten behoeve van deze gedupeerden. Bij het zien van de beelden van gisteren, brak ons hart. Mensen die in een klap alles kwijt zijn, hun huis, hun veilige omgeving, alles in een klap weg. Wij willen de getroffen mensen, en ook alle café's/restaurants, die het al zwaar genoeg hebben gehad, helpen met opbouwen.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen en af te sluiten met een groots benefietconcert met meerdere Limburgse artiesten als afsluiting van deze inzamelingsactie. (Op het moment dat de maatregelen dit toelaten) Geinteresseerde artiesten (of andere aanbiedingen) kunnen mailen naar helplimburg@gmail.com.

Het opgehaalde bedrag zal in zijn geheel en openbaar worden besteed enkel aan direct getroffen inwoners/ondernemers. Dit in overleg met de lokale gemeentes.

Doneert u nu een vrijwillige bijdrage. Alles helpt om deze mensen weer hun veilige omgeving op te laten knappen. Zo kan heel Nederland over een tijd weer lekker genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Hartelijk dank!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 15/07/21

Fundraiser organised by:

Mike Jansen

Mike Jansen

 
€0 raised

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 15/07/21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog