Help! Jonge ondernemers komen er niet tussen zonder financiering

Help! Jonge ondernemers komen er niet tussen zonder financiering

Wie helpt ons onze horeca onderneming te verwezenlijken?

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Mijn naam is Jaqueline en ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Veere, Zeeland. Ik ben op mijn 14e jaar al begonnen in de horeca als bedieningsmedewerker en dit altijd fulltime gedaan. Het vak trok mij enorm daarom ben ik een opleiding gaan volgen aan de hotelschool in Wageningen. Na mijn studie ben ik gaan werken als receptioniste en de bediening bij diverse restaurants. Daarna werd ik bedrijfsleider bij o.a. een hotel/restaurant in de mooie badplaats Domburg. Inmiddels ben ik samen met mijn partner (inmiddels alweer 10 jaar chef-kok) en samen delen wij de droom én ambitie om een eigen horecaonderneming te starten.

Na jaren sparen, bezichtigen hier en daar, en al veel gesprekken met de bank rest ons nog maar één ding in de weg te staan: 10% eigen vermogen voor de financiering. Bancaire instellingen hebben momenteel helaas een 'hold' op veel financieringen binnen de horeca. Helaas komen we er zonder extra financiële middelen niet tussen en zien wij dat vooral de ‘grote’ spelers (grote vermogende ketens) de leuke tentjes voor onze neus wegkapen.

Met deze crowfunding actie hopen wij dat we onze eigen inleg kunnen verwezenlijken en als jonge starters ook eens kunnen meedoen en hopelijk op korte termijn een leuke, gezellige zaak te kunnen openen en al onze dromen en ideeën te kunnen verwezenlijken!

Wij zullen de horeca in ons mooie Zeeland een warm hart toedragen als we deze kans krijgen.

Alvast hartelijk dank en lieve groetjes van ons!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 26/10/22
Viewed 133x

Fundraiser organised by:

Jaque line

Jaque line

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 26/10/22
Viewed 133x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Business Wish
Report abuse