Help de speelgoedwinkel in Amersfoort

Help de speelgoedwinkel in Amersfoort
Melvin Obbink

Help de speelgoedwinkel in zwaar weer.

 

HELP!  

Beste klanten en bekende van Top1Toys Emiclaer,

Ik ben Melvin, 23 jaar oud. Op mijn 15e ben ik in een speelgoedwinkel begonnen als BBL’er. Hier heb ik mezelf omhoog gewerkt als bedrijfsleider. Vorig jaar Juli is er voor mij een gouden kans ontstaan om voor mezelf te beginnen samen met mijn oude werkgever in de speelgoedbranche. Het was voor mij natuurlijk een droom om een eigen speelgoedwinkel te runnen. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen en al mijn energie erin gestoken het afgelopen half jaar.

De winkel bestond al als Kohlmann speelgoed en samen met bijna alle personeelsleden zijn wij het nieuwe avontuur aangegaan.

Wij hebben de winkel helemaal verbouwd om een nieuwe en frisse uitstraling te creëren voor onze klanten.

De 1e maanden werden door de klanten, maar ook door onszelf, als positief ervaren. Ook waren wij blij dat er nog een speelgoedwinkel bleef op de locatie.  

De klanten vonden het fijn dat het beeld van het personeel is gebleven zoals het was.

Toen werd er bekend gemaakt dat de winkels dicht moesten i.v.m. de corona!......

Doordat het bedrijf bij de KvK opnieuw is ingeschreven komen wij helaas niet in aanmerkingen voor subsidies. Geen enkele euro steun!

Helaas lijkt dit te leiden tot ons einde. We hebben met goed overleg afscheid moeten nemen van 2 collega’s om in de toekomst te bezuinigen maar.. het einde is nu echt bijna in zicht.

Ook nu wij open mogen gaan op afspraak (wat overigens weer fijn is) is het nog geen succes...

Er worden nu wel weer producten verkocht maar de financiële middelen om nieuwe spullen te bestellen is er niet, dit komt omdat de vaste lasten gewoon doorgaan, waardoor de winkel leeg komt te staan om de vaste lasten te blijven betalen. Als we niet heel snel open mogen zal ik het niet heel lang meer kunnen volhouden en zal mijn toekomst/droom in duigen vallen.

Mijn hoop is dat iedereen mij een steuntje in de rug kan geven, zodat ik zodra de winkel weer open gaat, weer nieuwe voorraad kan aanschaffen. Hiermee kan ik de toekomst van de winkel redden, maar ook die van mijzelf.

Alvast bedankt voor de steun.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 20/03/21

Fundraiser organised for:

Top 1 Toys Emiclaer Amersfoort

Top 1 Toys Emiclaer Amersfoort

Fundraiser organised by:

Melvin Obbink

Melvin Obbink

 

Donations

 
Show all donations
Started on 20/03/21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Corona Business
Report abuse