Fundraiser Zoekactie Samuël Boujadi

Fundraiser Zoekactie Samuël Boujadi
Daniël van Deutekom

Help mee met deze laatste poging om Samuël boven water te krijgen!

 

Update: de actie is afgelopen. Helaas hebben we Samuël niet gevonden. Daar moeten we nu mee leren leven. We zijn uit de kosten voor deze week, maar hebben nog een bedrag van zo'n 1800 euro openstaan van de zoekactie van het Gardameer team. Daarom is het doelbedrag verhoogd met 2000 naar 10.000 euro.

FINALE EN LAATSTE ACTIE OM HET LICHAAM VAN SAMUËL BOUJADI BOVEN WATER TE KRIJGEN.

Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor al jullie steun voor de vorige zoekacties. Daarmee konden we de onkosten van de experts van het Gardameer en van Signi Zoekhonden dekken. Hierdoor hebben wij een groot gebied kunnen uitkammen, alhoewel nog zonder resultaat.

Daarom willen wij nog één keer alles geven. Signi Zoekhonden zal weer met een team van vijf á zes vrijwilligers, vier speurhonden en twee (sonar)boten afreizen naar Italië. In hun onkosten is gelukkig al voorzien. Maar de onderwaterrobot moet wel nog gehuurd worden en bestuurd worden door een professional.

Iemand van https://www.h2o-drones.com/ zal met korting dit team vergezellen en een zeer professionele drone besturen. Tóch kost de huur en de inzet van zo'n expert 6000 euro excl. btw excl. verblijfskosten. Vandaar deze laatste fundraiser! We hebben het over zeer professionele apparatuur wat doorgaans enkel door grote instanties ingezet wordt. Wij hopen dat met al deze factoren samen er een sterk team staat dat Samuël eindelijk zal vinden.

VERANTWOORDING UITGAVEN DONATIES

Het leek ons goed om te delen waar de donaties in de grote lijnen heen gegaan zijn. Hieronder daarom een lijstje met tien categorieën uitgaven. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor jullie support! Ondanks de grote bedragen die binnen zijn gekomen, zijn we bijna door ons geld heen. Daarom hopen wij dat jullie ons nog één maal bij willen staan in het dekken van de onkosten.

De uitgaven: €7800 voor accommodaties, €5600 voor onkosten Volontari del Garda, €3200 voor rekening auto Samuël e.d., €2700 voor onkosten Signi Zoekhonden, €2200 voor vliegtickets en PCR-testen, €2100 voor brandstof, tol en autohuur, €1800 voor duikuitrusting en boothuur, €1700 voor techniek en hulpmiddelen, €1500 voor diverse uitgaven en €1200 voor boodschappen.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 19/08/21

Fundraiser organised by:

Daniël van Deutekom

Daniël van Deutekom

 

Donations

 
Show all donations
Started on 19/08/21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Emergency
Report abuse