Dichterbij mijn kinderen ondanks mijn Kanker en mijn moeders Kanker

Dichterbij mijn kinderen ondanks mijn Kanker en mijn moeders Kanker

Mama longkanker met uitzaaiing naar haar hersenen ik uitgezaaide borstkanker in mijn bekken. 2 kleine kinderen van 4 en 8

 

Ik ben een moeder van 43 jaar die in midden Nederland woonde en  7 juni te horen heeft gekregen uitgezaaide borstkanker te hebben met een prognose van 1 tot 5 jaar. En ik moest nood gedwongen 4 weken geleden bij mijn moeder van 68 jaar gaan wonen in het zuiden des lands die op 14 mei te horen kreeg dat ze longkanker heeft met een uitzaaiing in haar hersenen. En nergens terecht kon en naar huis moest maar niet alleen kon wonen.
Zij woont in het zuiden des lands.
Ik woonde in het midden van het land waar ook mijn kinderen van 4 en 8 jaar wonen en mijn ex vrouw ook.
Ik heb nu een crowdfunding op gestart om een camper aan te schaffen zodat ik dichterbij mijn kinderen kan zijn.

als u het uitgebreide verhaal wil lezen kan u dat hieronder doen.

Op 10 mei belde mijn moeder, ze voelde zich niet zo lekker. Ze was afwezig en verward. Ze werd door de ambulance opgehaald en bleek na veel onderzoeken tumor ter grootte van een tennisbal in haar long te hebben. Op 14 mei bleek dat ze ook een uitzaaiing in haar hersenen had. Haar prognose was zes weken tot een jaar, maar door haar unieke ziektepatroon met maar één uitzaaiing zou ze ook geluk kunnen hebben. Kort daarop begonnen de chemokuren. Maar na de eerste chemo bleek de hersentumor te groeien en werd ze opgenomen.

Na zeven weken van onzekerheid, chemokuren en bestralingen moest ze naar huis. Voor een verzorgingshuis was ze te goed. Naar een revalidatiecentrum kon ze ook  niet, omdat ze te oud was en vanwege de hersentumor. Omdat ze niet alleen kon wonen, heb ik besloten te verhuizen en bij haar in te trekken. We hadden geen andere keus, ook al wonen mijn kinderen in het midden van het land.

In de tussentijd was ik zelf onder behandeling voor een hernia. Op 7 juni, toen een controlefoto was gemaakt, kreeg ik te horen dat ik naar mijn bekkenbot uitgezaaide borstkanker heb. Eerder al, in 2013, heb ik borstkanker overwonnen. Nu kreeg ik te horen dat ik helaas niet meer te redden ben. Ze kunnen mij alleen palliatief behandelen. Mijn prognose is één tot vijf jaar. Wel kon ik bestraling krijgen en mijn eierstokken laten verwijderen om pijn en groei van de tumoren tegen te gaan.

Nu woon ik dus als mantelzorger bij mijn moeder in het zuiden des lands en ben ik bezig met een eigen kankertraject met afwisselende periodes van morfine tegen de pijn. Ik zoek naar mogelijkheden om mijn kinderen zoveel mogelijk te zien en samen met hen herinneringen te maken.

Daarom deze actie: ik wil heel graag een camper aanschaffen. Die kan ik in de weekenden of door de week op een camping in het midden van het land kunnen neer zetten, zodat ik dichter bij mijn kinderen kan zijn. En ze ze soms naar school kan brengen. Of, als ze soms een druk weekend hebben in Nieuwegein en omstreken, dat we niet het hele weekend in de auto zitten maar gewoon lekker dichtbij zijn vanwege de camper.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 25/09/24
Viewed 2738x

Fundraiser organised for:

Dichterbijfay&aron

Breng mij dichterbij mijn kinderen dan de kanker

Fundraiser organised by:

Wendy Van der zanden

Wendy Van der zanden

 

Donations

 
Show all donations
Started on 25/09/24
Viewed 2738x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Wish
Report abuse