Café Lange Leo het hart van centrum Amsterdam

Café Lange Leo het hart van centrum Amsterdam
Share this fundraiser via:

Graag wil ik op iedereen een beroep doen om Café Lange Leo te steunen om deze moeilijke tijden door te komen.

 

Help Café Lange Leo door de corona crisis

Help buurtkroeg Café Lange Leo open te blijven in de tweede lockdown in de corona criris

Lieve mensen,

Graag wil ik op iedereen een beroep doen om Café Lange Leo te steunen om deze moeilijke tijden door te komen vanwege de tweede lockdown in verband met de corona-crisis.

Zoals iedereen weet heeft de horeca het zwaar op dit moment en dit is voor Café Lange Leo helaas niet anders. Het is op dit moment erger dan enkel elk dubbeltje om te draaien. Graag wil het buurtcafe in de spuistraat te Amsterdam open blijven en zodra het weer kan de gasten voorzien van een drankje en snacks. Wanneer het café weer open mag vanuit de overheid is dan ook een onzeker perspectief te noemen.

Helaas door de corona-crisis zit al het spaargeld en alle "steun" van de overheid vanuit de eerste lockdown in het café. Op veel steun van de overheid hoef ik in de tweede lockdown niet te rekenen, want dit dekt nog niet eens 15% van de kosten.

Inmiddels heb ik mijn ziel en zaligheid in de afgelopen 14 jaar in het café gestoken. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om zomaar de handdoek in de ring te gooien. Deze situatie gaat dan ook naar mijn hart en zit ik met mijn handen in het haar.

Café Lange leo is een bekend fenoneem in de Spuistraat te Amsterdam waar iedereen welkom is. Er worden banden gesmeden tussen mensen die elkaar niet kennen in een gemoedelijke sfeer die in het café heerst. In normale tijden word er in het Café ook onvergetelijke karaoke avonden gehouden

Het crowdfundingplatform is dan ook daadwerkelijk het laatste redmiddel om de maanden te kunnen overbruggen in de hoop dat het café/de horeca 2021 weer gauw zijn deuren mag gaan open.

Elke vorm van steun is van harte welkom en hopelijk kan ik rekenen op sympathie van mensen om Café Lange Leo door deze moeilijke tijden te helpen. 

Uiteraard door te doneren steunen jullie Café Lange Leo, maar zodra het café weer open mag, kunnen de mensen die gedoneerd hebben een gratis drankje p.p. verwachten. Dit als enorme waardering voor de steun!

Met jullie hulp hoop ik dan ook jullie snel te kunnen begroeten in Café Lange Leo! Willen jullie nu alvast een kijkje nemen in Café Lange Leo, dan verwijs ik jullie graag naar onderstaande link naar de website.

Mijn dank is nu dan ook al groot!

Met vriendelijke groet,

Café Lange Leo

https://www.cafelangeleo.nl/

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 23/02/21

Fundraiser organised by:

Leo Leeflang

Leo Leeflang

 

Donations

 
Show all donations
Started on 23/02/21
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog