Behandeling van de kanker bij Peter.

Behandeling van de kanker bij Peter.

Help mee dit Thaise gezin een mooie kerst te geven.

 

Beste mensen,

We zijn dankbaar voor de steun die jullie hebben gegeven aan Peter. Het totale bedrag wat nodig was is binnen.

Peter wil jullie danken met de volgende woorden:

We would like to appreciate you for continually support us in prayers and help us for my medical expenses. We are truly honor and very grateful to God for people like you.

God is truly an Awesome God! We are just so blessed and very encourage how God continually showing how He is taking care. We are deeply grateful and thankful for all of this blessings!

Peter-Son Ligaya

 

 

 

Vorig jaar is Peter behandeld voor neuskanker. Dit leek goed te gaan. Jammer genoeg is er kort geleden ontdekt dat er 3 tumoren in zijn lever zitten. Peter en zijn vrouw Narada hebben twee kleine kinderen. Helaas is Peter niet verzekerd. Hij komt van oorsprong uit de Filippijnen en kan niet verzekerd worden in Thailand. Voor de behandeling van zijn kanker zijn ze volledig afhankelijk van giften. De komende drie chemokuren en de scans die daarbij horen kosten omgerekend 2000 euro. Voor ons een aardig bedrag maar voor hen een berg. Het gemiddelde inkomen Thailand is omgerekend 585 euro per maand. Ze krijgen de 2000 euro zelf nooit bij elkaar. Ze hebben wel vertrouwen dat dit goed komt. We kennen Peter en zijn vrouw als zeer betrokken mensen die altijd klaar staan om anderen te helpen waar ze kunnen. 

Wil je meehelpen om een mooie kerst voor Peter en zijn gezin te verzorgen? Samen kunnen we deze kanker bestrijden!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/12/22
Viewed 770x

Fundraiser organised by:

Andre Berkhout

Andre Berkhout

 

Donations

 
Show all donations
Started on 06/12/22
Viewed 770x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse