Afhaal gezonde maaltijden doe maar Hollands

Afhaal gezonde maaltijden doe maar Hollands
Alexander De nood

Deze jongen is klaar met de vette hap, wil gezonde maaltijden laten afhalen / bezorgen.

 

Door de corona en medische zorg die ik nodig heb gehad  door o.a. te veel en te zwaar tillen heb ik hierdoor een hernia gekregen moest ik hier helaas noodgedwongen mee stoppen en ben van klusjesman vrachtwagen chauffeur geworden. Ik ben altijd met eten bezig geweest, in mijn jeugd jaren heb ik in restaurants en snackbars gewerkt mijn hart ligt nu bij het gaan verzorgen van gezond Nederlands eten en ben ik tot deze aanpak gekomen.

Tegenwoordig leidt onze natuurlijke aanleg en voorkeur tot overeten en tot een enorme toename van mensen met overgewicht. Ook als je niet aan eten denkt, word je er op veel plaatsen mee geconfronteerd: van de benzinepomp tot het treinstation en de winkelstraat. Je ziet en ruikt het overal. Dit zijn alleen maar ongezonde happen. Je wil wel graag gezond eten maar hebt net even niet genoeg tijd om uitgebreid te gaan koken. Dan is natuurlijk zo’n afhaalmaaltijd veel makkelijker, sneller en goedkoper dan dat je boodschappen moet gaan doen om gezond te koken.

Het zou toch fantastisch zijn dat je na werktijd of wat dan ook een gezonde maaltijd kunt afhalen wat ook nog eens betaalbaar is en lekker smaakt en boordevol vitamines zit.

Inmiddels is een derde van de wereld te dik en sterven er meer mensen door overgewicht dan door verhongering. Daar moet verandering in komen!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 13/07/22
Viewed 592x

Fundraiser organised by:

Alexander De nood

Alexander De nood

 

Donations

 
Show all donations
Started on 13/07/22
Viewed 592x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Creative Elderly Business
Report abuse