Vooruit met de geit

Vooruit met de geit
Sandra en Felix Pool

Help Burundi en de familie van Felix

 

Een koe en geit is goud waard in Burundi. Wij willen de gemeenschap van Felix zijn vader verder helpen met dieren, stallen, het benodigde voer, een waterpomp, een casavemachine en eventuele onvoorziene kosten, zoals een veearts.

We hebben dit jaar door onze reis door Burundi met eigen ogen gezien hoe het gesteld is met het land en wat nodig is. ‘De mensen moeten op eigen benen staan', zegt Felix altijd. En dat kan door de aanschaf van koeien, geiten, varkens en landbouwproducten.

Het levert werk op. De mensen moeten voor de dieren zorgen, een stal bouwen, zorgen voor voer en het land bewerken. Ze kunnen het melk, vlees of de groenten zelf consumeren of verkopen. En bij uitbreiding van de geiten- of koeienfamilie kunnen de dieren verkocht worden wat weer geld oplevert voor andere projecten. 

Op de foto's is te zien hoe groot de gemeenschap is. Onze actie zou een prachtig mooi begin zijn van een structurele investering in dit dorp. 

De dame is de blauw/bruine jurk met wit hoofddoekje is de eerste vrouw van de vader van Felix en is 91 jaar. 

Omdat Felix sinds de zomervakantie bijna dagelijks contact heeft met de familie, is een donatie de meeste directe vorm van ontwikkelingshulp. Het plan is dat Felix eind dit jaar of begin volgend jaar naar Burundi gaat om het gedoneerde bedrag te investeren.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 13/09/24
Vu 1186x

Campagne organisée par:

Sandra en Felix Pool

Sandra en Felix Pool

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 13/09/24
Vu 1186x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause
Rapporter un abus