UPDATE FAUSTO 13/7/2023

UPDATE FAUSTO 13/7/2023
Sylvia Serruys

Fausto heeft atopische dermatitis en heeft 6-wekelijks een dure inspuiting Cytopoint nodig om zijn jeuk draaglijk te houden!

 

Beste volgers, vrienden, geïnteresseerden,…

we zijn ondertussen bijna een jaartje verder en genieten van de warme zomerdagen! Maar met deze hoge temperaturen krijgen ook bacteriën vrij spel bij onze grote vriend!

Fausto krijgt nu 4 wekelijks  zijn Cytopoint spuitje en afwisselend ook een cortisoneprikje erbij hetgeen zijn huid een paar dagen tot rust laat komen en zijn antilichamen hun werk kunnen doen. 

De wekelijkse wasbeurten zijn nu verschoven naar 3 a 4- daagse wasbeurten: dan voelt hij zich de koning te rijk!

Mogelijke sponsors die stalen van dermatologische shampoos  willen schenken, zijn altijd heel erg welkom. Wekelijks heeft Fausto toch 1 flesje nodig: het is immers 2x wassen per keer! 
 

De constante kriebels en daarbij horende frustratie zorgen er echter voor dat onze vriend sinds vorige zomer augustus 22 met regelmaat uitvalt naar andere honden. Groot of klein, wit of zwart, aangelijnd of los, ineens lijkt het of die lieverd van weleer geen soortgenoten meer kan verdragen.

Als baasjes vinden wij dit uiteraard erg vervelend en begrepen eerst die opkomende agressie niet!  Na veel lezen over deze problematiek en volgen van onlineworkshops zijn we tot de vaststelling gekomen dat Fausto wellicht zo reageert door pijn en last.  Gelukkig blijft hij binnen ons gezin de grote pup met veel deugnieterij en nood aan knuffels. 

In bijlage enkele foto’s van zijn toestand momenteel. Wekelijks de oren spelen en preventief behandelen met Resicort houden hem oorontstekingvrij.

De dierenartskosten blijven hoog oplopen maar we blijven er voor gaan om hem nog de laatste jaren een comfortabel leven te geven. Elke gift, hoe klein ook, elke donatie van shampoos voor atopiehuid,… geeft ons moed om door te gaan, te weten dat we er niet alleen voor staan en we dankbaar mogen rekenen op jullie!

Een dikke dankjewel van team#Fausto🐶❤️💪

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 17/11/21
Vu 5596x

Campagne organisée pour:

Team#Fausto

Team#Fausto

Campagne organisée par:

Sylvia Serruys

Sylvia Serruys

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 17/11/21
Vu 5596x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé
Rapporter un abus