Tour de France tvv TeGek!?

Tour de France tvv TeGek!?

De Tour de France fietsen ten voordele van Te Gek!?

 

Hey, mijn naam is Thibault en ik ga deze zomer een droom van mij proberen verwezelijken. Ik ga namelijk de uitdaging met mezelf aan om de Tour de France 2023 voor mannen te fietsen.

Ik begin een week voor de officiële start (26/06) en zal mij vanaf dan aan hetzelfde schema houden. Dit betekent 21 dagen fietsen met 2 rustdagen ertussen. Ik ben hier al een jaar voor aan het trainen en ik denk wel dat ik er goed voor sta (al 10.000 km in 2023). Natuurlijk ga ik dit wel op mijn eigen tempo doen aangezien de afstand het al zwaar genoeg zal maken.

Met dit te doen wil ik niet alleen mijn droom in vervulling brengen, ik wil ook een organisatie steunen die in mijn ogen nog te weinig aandacht krijgt. Ik wens namelijk 'TeGek!?' te steunen. Het is een organisatie die het stigma en taboe rond geestelijke gezondheid wilt doorbreken. Dit doen ze door middel van projecten en campagnes te organiseren omtrent de verschillende thema's van mentaal welzijn. Ikzelf heb nooit echt geworsteld met mijn eigen welzijn maar mijn oudere zus wel. Ze heeft jarenlang moeten vechten om alles op orde te krijgen. Natuurlijk hebben wij, als gezin, haar hier zoveel mogelijk bij proberen helpen. Toch was het iets waar ze voornamelijk alleen voor stond. Volgens mij was het ook gewoon omdat niet veel mensen haar begrepen. Dit komt volgens mij door het probleem dat er nog steeds een taboe rond geestelijke gezondheid bestaat. Het bespreekbaar maken zou al veel kunnen helpen.

Daarom kies ik voor Te Gek!? als goed doel. Als eerste streefbedrag ga ik proberen om per km dat ik ga fietsen (3348km) één euro op te halen. Maar laat dit u niet tegenhouden om meer te doneren. Het verzamelde bedrag wordt nadien volledig overgemaakt naar de organisatie. Dus twijfel zeker niet om te doneren, want samen kunnen we dit taboe doorbreken.

Mij volgen tijdens dit avontuur kan via Instagram en Facebook op volgende link:

https://www.instagram.com/tour.de.francke/

‘Tour.de.Francke’ op Facebook zoeken (Link kan ik hier spijtig genoeg niet plaatsen)

Voor zij die wensen, kan een fiscaal attest worden aangevraagd (bedragen boven de €40) door rechtreeks te storten op de rekening van Te Gek!?.

BE48143081094327

Bij de storting geef je dan volgende mededeling:

'Gift project Te Gek!?: Tour de France tvv Te Gek!?', Naam, adres en rijksregisternummer

Zo kanTe Gek!? en ik het bedrag bijhouden.

Dit is natuurlijk als je een fiscaal attest wenst, anders kan je de gift via Steunactie doen. Zo ben ik rechtreeks op de hoogte alsook jullie.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 3/06/23
Vu 2488x

Campagne organisée pour:

Te Gek!?

Te Gek!?

Campagne organisée par:

Thibault Francken

Thibault Francken

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 3/06/23
Vu 2488x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause Sport
Rapporter un abus