TEAM LORE INNOWALK

TEAM LORE INNOWALK
Tom Hens
Partager cette campagne via:

Lore is een vrolijk rolstoelgebonden meisje dat via een innowalk (staprobot) dagelijks wilt bewegen en stappen. Help je mee?

 

Hallo,

Ik ben Lore, een vrolijk meisje van bijna 10 jaar. 

Jammer genoeg ben ik geboren met spina bifida ( een open ruggetje), waardoor ik waarschijnlijk heel mijn leven in een rolstoeltje zal zitten. 

Ik ga momenteel 3 tot 4 keer in de week een uur naar de kine om de spanning in mijn benen onder controle te krijgen en daar stap- en sta-oefeningen te doen.  Dit doe ik niet altijd even graag maar toch geniet ik ervan om onder begeleiding recht te staan en stapbewegingen te kunnen maken.

Toch blijven we op zoek naar manieren om mijn beenspanning onder controle te krijgen, mijn spieren en pezen op lengte te houden, mijn heupen te stimuleren tot een goed stahouding,…

Mijn ouders zagen op internet een artikel over een toestel “de innowalk” dat ons heel interessant leek om naast de kine mij nog extra kansen te geven tot op een correcte manier bewegen, stretching te geven, stappatroon te stimuleren,….  We vroegen dan ook meteen een demo aan.  Begin juli heb ik een hele week mogen oefenen met dit toestel en het was geweldig!!!

MAAR 

Dit toestel is zeer duur en er is geen terugbetaling op!  Daarom willen we heel graag enkele acties ondernemen in de hoop dat jullie mij een klein beetje willen helpen om dit toestel aan te schaffen.

Alvast super hard bedankt

Lore

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 30/09/21
Vu 15501x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée par:

Tom Hens

Tom Hens

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 30/09/21
Vu 15501x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé Soins Enfants / Jeunes
Rapporter un abus