Stichting Akitarescue zet zich in voor YOUCKO en SIMBA de American Akitas♥

Stichting Akitarescue zet zich in voor YOUCKO en SIMBA de American Akitas♥
Stichting Akitarescue

Knappe YOUCKO komt uit de broodfok en heeft nog NOOIT een eigen huisje, boompje en baasje gehad. Hij kent alleen tralies...

 

Over Youcko:
Youcko verblijft al zijn hele leven bij het Dierenasiel van Gorinchem. Er is hulp ingeroepen om te kijken of wij deze knappe man aan de man/vrouw kunnen brengen. 

Omdat Youcko niets gewend is zal er van de toekomstige baasjes veel verwacht worden. 
Toewijding, geduld, trainen, rust, begeleiding accepteren vanuit Stichting Akitarescue en vooral veel liefde voor dit mooie wezen. 
 

Over Simba:
Simba verblijft thuis waar hij aan de ketting in de tuin ligt. Ze durven hem niet meer uit te laten en er is net een kleintje ter wereld gekomen dus Simba moet nu helemaal wijken. 

Simba is echter wel gewend in een huis te leven. Vanuit ‘Eva Frerichs Gedragstherapie, training & advies’ en ‘Buddy voor mens en Akita’ is er met hem kennis gemaakt, gewandeld een gedragstest afgelegd. Met Simba is niets mis maar heeft te weinig juiste begeleiding en sturing gehad. 

Akitarescue zet zich in om deze twee knappe heren eerst al wat bij te brengen middels training. We maken gebruik van een goede muilkorf om zo Youcko en Simba hun training te geven. 

We zullen ze onder andere gaan ophalen en meenemen voor uitstapjes, het leren passeren van andere honden zonder uit te vallen, het aanvaarden dat er aan ze gezeten mag worden en vooral dat ze gaan leren hoe het is om hond te mogen zijn. Uiteraard met de juiste begeleiding vanuit de baasjes want deze twee verdienen zeker meer! 

Al is Youcko zeer geliefd door alle medewerkers, het is niet de bedoeling je hele leven in een asiel te verblijven. 

Ook voor Simba gaan we dit in gang zetten. Simba is vooral groot en sterk en gewoon lekker lomp. Wat hem zeer aandoenlijk maakt. Maar eeuwig aan een ketting in de tuin is niet de bedoeling! 

Denk jij een geschikte kandidaat te zijn voor Youcko of Simba? Neem dan alvast contact met ons op want zoeken naar de juiste match met kennis van zaken is zoeken naar een speld in de hooiberg….

Team Akitarescue

 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 31/08/24
Vu 268x

Campagne organisée pour:

Stichting Akitarescue

Stichting Akitarescue

Campagne organisée par:

Stichting Akitarescue

Stichting Akitarescue

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 31/08/24
Vu 268x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Fondation / VZW Animaux Bonne Cause
Rapporter un abus