Steunactie voor Balou zijn operatie

Steunactie voor Balou zijn operatie

Balou vraagt naar jullie hulp voor een tweede kruisbandruptuur/scheur. Balou mankt en kan amper nog op zijn 4 pootjes lopen.

 

Hallo iedereen,

Ik ben Balou een chow chow van bijna 2 jaar oud. Mijn baasjes hebben mij iets meer dan een jaar geleden geadopteerd. Ik ben een super sociale chow chow die zich graag laat vertroetelen. Ik woon op een boerderij waar ik me het liefst van al volledig laat uitleven in de weides ! De voorbije maanden is het niet echt gemakkelijk geweest voor mijn baasjes en voor mezelf.

Enkele maanden geleden ben ik geopereerd geweest aan een kruisbandruptuur en dit keer moet het helaas opnieuw aan mijn andere poot. 

Het is een dure operatie. De eerste hebben mijn baasjes volledig zelf betaald, maar voor de tweede operatie  krijgen ze graag wat steun. Ze willen me weer zien lopen en genieten van het leven.  Het zijn niet alleen de kosten van de operatie, maar ook van de foto's die op voorhand en erna  genomen moeten worden. Ook de medicatie nadien.

Spijtig genoeg hebben mijn baasjes weer het slechte nieuws gekregen dat ik opnieuw moet geopereerd worden aan een kruisbandruptuur maar aan mijn andere poot.

Dit zijn weer zware kosten voor hun en daarom vraag ik jullie steun. Helpen jullie mee ? Alvast veel dikke pootjes van Balou 🐶

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 14/11/22
Vu 632x

Campagne organisée par:

Lorella Fiore

Lorella Fiore

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 14/11/22
Vu 632x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins
Rapporter un abus