steun ons op een betoverend Kerstdorp te realiseren

steun ons op een betoverend Kerstdorp te realiseren

We koesteren een droom om een mooi kerstdorp te maken en open te stellen voor het publiek op de kans van Kerstmis te ervaren

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Beste vrienden, buren en mede kerstliefhebbers,

 

Dit jaar koesteren we een droom van een buitengewoon Kerstdorp, recht in onze eigen garage! 

We willen een magische wereld creëren vol met fonkelende lichtjes, schilderachtige kersthuisjes, vrolijke bewegende poppetjes en decoratie en alles wat de geest van Kerstmis tot leven brengt.

Om deze droom werkelijkheid te maken, hebben we echter jouw hulp nodig. We zijn op zoek naar financiële steun om de kersthuisjes, poppetjes, verlichting en andere decoraties aan te schaffen die nodig zijn om ons Kerstdorp tot leven te brengen. Met jouw bijdrage kunnen we de materialen aanschaffen die nodig zijn om een betoverende sfeer te creëren waarin mensen kunnen genieten van de magie van het seizoen.

 

Door ons project te ondersteunen, help je niet alleen mee om een prachtig Kerstdorp te realiseren, maar je draagt ook bij aan het creëren van een bijzondere ervaring voor onze gemeenschap. Door ons Kerstdorp open te stellen voor het publiek, geven we anderen de kans om de vreugde van Kerstmis te ervaren, zelfs als ze het thuis niet kunnen beleven. Jouw steun maakt het mogelijk om deze magische ervaring te delen en een glimlach te toveren op de gezichten van jong en oud.

 

Dus, als je wilt bijdragen aan ons project om een betoverend Kerstdorp te realiseren, elk bedrag is welkom en wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we een magische wereld creëren waarin de geest van Kerstmis tot leven komt en waar iedereen van kan genieten.

 

Dank je wel voor je steun en laten we samen de magie van Kerstmis verspreiden!

 

Met warme kerstgroeten,

 

Santa

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 23/02/24
Vu 72x

Campagne organisée par:

Santa Claus

Santa Claus

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 23/02/24
Vu 72x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Créatif Passe-temps Souhait / Rêve
Rapporter un abus