Steun Luna

Steun Luna
Jessica Schols
Partager cette campagne via:

Luna is al meer dan een jaar ziek. 😓

 

Van de ene dierenarts naar de andere Lopen we het afgelopen jaar omdat we het niet meer wisten  We hebben nu Sylvie en dit is een hele goede dierenarts. Zij is attent, lief, probeert het probleem zo goed mogelijk aan te pakken. 
Foto's van rekeningen, documenten, kan alles voorleggen hoeveel het me de afgelopen maanden gekost heeft. Als ze terug een opstoot krijgt dan wordt haar poot weer heel dik, ook tussen de tenen en loopt ze op 3 poten maar Van de pijn. Haar poot ziet dan vuurrood. ?

Luna moet nu elke 40 dagen weer antibioticum nemen. En oordruppels alle dagen. Want ze krabt dan in haar oor en dan zit daar ook de ontsteking/infectie. We hebben de afgelopen maanden niet anders gedaan ? Nog steeds moet ze dit nemen. Haar pootje blijft bij momenten fel rood zien, opgezwollen immens, ze krabt dan aan haar oor dus daar ook nu ontstekingen en medicatie voor ? Het stopt niet. ?
 

Willen jullie aub een beetje helpen? Ben een alleenstaande mama, zorg al 14 jaar voor men zoon alleen! Geen steun van ouders! De dierenarts zegt wel dat ik sterk ben maar ik moet! Heb geen keus. (Ben zelf ook ziek maar dat maakt allemaal niet uit) 

Luna en men zoon zijn 2 handen op 1 buik! Zij slapen samen! Ik slaap liam naar school gaat wil ze een knuffel. Ze zijn zo aan mekaar gehecht. ze jankt zelfs als liam thuis komt van blijheid ?

Hopen op geluk en hulp aub ??????

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 6/08/22
Vu 417x

Campagne organisée par:

Jessica Schols

Jessica Schols

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 6/08/22
Vu 417x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Animaux Santé
Rapporter un abus