Pesten heeft zijn gevolgen, help mij aub

Pesten heeft zijn gevolgen, help mij aub
Partager cette campagne via:

Ik zou graag mensen willen vragen mij te helpen aan een elecktrische fiets. Om medische redenen kan ik het niet zelf betalen.

 

Hallo,

Het lijkt misschien wel heel vreemd, maar aangezien ik niet meer anders weet hoe ik het moet doen wil ik hier mensen om hulp vragen.

Ik zou graag een actie willen doen voor een elecktrische fiets, zodat ik weer tussen de mensen kom en met mijn kinderen er op uit kan. Vanwege alle medische aspecten kan ik niet genoeg uren werken in de week om voldoende achteruit te leggen om dit te betalen naast de medische kosten.

Ik ben een moeder van 2 geweldige kinderen van bijna 5 en 1.5. Helaas voel ik mijzelf vaak niet zo geweldig ik zal proberen uit te leggen waarom.

In 2008 was ik eindelijk na al mijn jaren van trajecten om af te vallen (als kind zijnde vanaf 3 jaar oud al) op een normaal gewicht. Ik werd vanaf groep 3 op de basisschool altijd gepest elke dag weer. Ik was zo blij want ik was eindelijk niet dik meer. Helaas bleek dit het gevolg te zijn van de chronische ziekte Diabetes type 1, een diagnose waar je niks meer tegen kunt doen dan het zelf over te nemen en minstens 4 injecties per dag in je lichaam zetten en rond de 10x per dag je bloedsuiker te controleren. Ik was op dat moment 14 jaar, bijna 15. Naarmate ik begon op te knappen door de medicatie begon mijn gewicht ook weer toe te nemen. Ik heb om die reden aan de bel getrokken bij het ziekenhuis omdat ik niet weer als zwaarlijvige door het leven wilde met al het gepest daarnaast. Helaas maar toch, ondanks bijna de hele week in de sportschool en gezonde diëten toch weer terug bij af. Dit heeft mij destijds doen besluiten in 2009 om de medicatie niet meer te gaan gebruiken, wat natuurlijk geen optie is. In 2013 ben ik daardoor compleet ingestort. Mijn lichaam was op, ik had geen vet meer, geen spieren meer en mijn lever, nieren en ogen hadden schade op gelopen, 2 jaar lang zijn mijn voortplantingsorganen ermee gestopt en ik woog nog maar 40 kilo in plaats van de 90 die ik woog. Mijn lichaam kon niet meer en ik heb aan de bel getrokken bij het diabetesteam, huisartsen en psychologen. Het eerste wat ik kreeg te horen was: jij had dood moeten zijn. Ik heb de medicatie weer op gepakt en veel intensieve begeleiding gehad op geestelijk gebied, oorzaak waarom ik niet de medicatie heb gebruikt: het gepest wat jaren consequent door is gegaan, ik wilde niet meer de dikke zijn maar gewoon normaal ergens kunnen lopen zonder uitgescholden te worden. Aangezien ik er op eigen kracht niet uit kon komen is er destijds anti depressiva voorgeschreven. Helaas was de dosering voor mijn gewicht veel te hoog en heb ik er blijvende schade aan over gehouden, mijn maag darmstelsel is compleet ontregeld ze gooien het op PDS en is door nog geen 1 arts, homeopathisch genezer of osteopaat kunnen verhelpen. Daarnaast is er in 2020 op verschillende punten in mijn lichaam slijtage/artrose ontdekt, pols, onderrug en knieën of dat door de ontregeling van de diabetes komt is nog onduidelijk maar lijkt aardig stabiel.

Al deze problemen van mijn geschiedenis spelen mee in de persoon die ik nu ben. Tegen alle verwachtingen in zijn mijn nieren, lever en ogen redelijk hersteld en hebben wij 2 prachtige schatten van kinderen kunnen verwelkomen. Ik had gehoopt mijn kinderen nooit de dupe laten worden door mijn problemen. Ik kom alleen nu op zo'n punt dat het wel zo begint te voelen. Ik durf niet te ver van huis vanwege mijn PDS wat spontaan kan opspelen, zelfs ons zoontje op de fiets ophalen van school voelt als een gigantisch beperking. Door alles wat er is gebeurd ben ik zeer gevoelig voor depressies en angstaanvallen. Ik wil graag naar buiten, tussen de mensen, met mijn kinderen weg en in beweging zijn wat allemaal bevorderlijk is voor mijn en hun gezondheid. Daarom wil ik via hier een vraag aan jullie doen, zouden jullie een euro kunnen missen voor een elecktrische fiets om mij geestelijk en lichamelijk gezonder te kunnen maken?? Ik zou zo graag de moeder willen kunnen zijn die mijn kinderen verdienen.

De fiets geeft mij de mogelijkheid om als het moet sneller thuis of bij een andere sanitaire plaats te komen, bewegen is goed voor mijn bloedsuikerspiegel, gewrichten en bij PDS en buiten zijn heeft goede invloed op de geestelijke gesteldheid.

Ik wil jullie in iedergeval bedanken om mijn verhaal te lezen, ook al kan ik hiermee alleen misschien al bewust laten worden wat pesten met een persoon kan doen.

Al het geld wat overblijft zal worden gedoneerd aan stichtingen die zich inzetten tegen deze dingen.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 6/02/22
Vu 474x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée par:

Danielle Elz

Danielle Elz

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 6/02/22
Vu 474x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé Soins Famille
Rapporter un abus