Paardencoaching voor de moeders van Mama Vita Haarlem

Paardencoaching voor de moeders van Mama Vita Haarlem
Petra Dekker

Mama Vita is Een netwerk voor moeders van een prachtig kind met autisme. Maandelijks hebben we bijeenkomsten in regio Haarlem

 

Een kind opvoeden met autisme vraagt nogal wat. Dagelijks ondervinden veel moeders dan ook de gevolgen van het autisme van hun kind(eren). Zij zitten met vragen, maken zich zorgen en voelen zich in meer of mindere mate onzeker.   Zij hebben een zware taak en staan er vaak alleen voor. Dit leidt in veel gevallen tot een grote (over)belasting en veroorzaakt een verhoogd stressniveau met serieuze psychische en gezondheidsklachten als gevolg. Mama Vita is er om veerkracht van moeders te versterken door inspiratie en verbinding.

Petra en Sylvia de regiomoeders van Mama Vita Haarlem willen de moeders een mooie dag aanbieden met o.a. paardencoaching onder begeleiding van Leoni Springer, coach en psycholoog. https://www.paard-en-balans.nl/over-leoni/  met daarop volgende een gezamelijke lunch. 

Mama Vita is een kleine landelijke stichting zonder winstoogmerk  en brengt moeders bij elkaar en biedt hun ondersteuning, verbinding en netwerken. Tevens stimuleert Mama Vita de inzet van ervaringsdeskundigheid. Door de activiteiten en programma’s van Mama Vita groeien de moeders door naar actieve moeders die hun leven weer (beter) kunnen invullen en op deze wijze weer mee kunnen doen aan de maatschappij.

Wil jij deze leuke hardwerkende moeders een leuke, inspirerende en leerzame dag bezorgen? Wij zijn heel blij met elke kleine en grote donatie. 

Alvast bedankt namens Petra en Sylvia

Mama Vita regiomoeders Haarlem
www.mamavita.nl 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 13/10/22
Vu 838x

Campagne organisée pour:

Stichting Mama Vita regio Haarlem

Stichting Mama Vita regio Haarlem

Campagne organisée par:

Petra Dekker

Petra Dekker

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 13/10/22
Vu 838x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause
Rapporter un abus