Operatie van Bavette, patella luxatie

Operatie van Bavette, patella luxatie
Ingrid Van den Berghe

Om de operatie van Bavette een deel te bekostigen.

 

Sapphire werd samen met haar broer Storm gevonden in een tuin, helemaal alleen zonder mama. Ze werden naar de Zeelse zwerfkittens gebracht waar er goed voor hen gezorgd werd.

Half augustus mochten ze op zoek naar een gouden mandje. En hier bij mij was er plaats voor 2 kittens. Sapphire die Bavette werd en Henry die omgedoopt werd tot Happy.

Toen ik hen mocht gaan halen kreeg ik 's morgens een berichtje dat Bavette mankte. Vermoedelijk door het spelen. Ze werd nog es gecheckt door de dierenarts en toch goedgekeurd om haar op te halen.

Het manken beterde niet en na een week ging het weer richting dierenarts. Deze keer werden er foto's genomen en kregen we ontstekingsremmers mee.

Bavette moest zich rustig houden en zo weinig mogelijk springen. Eind vorige week kreeg ik telefoon dat Bavette een aangeboren afwijking had. Patella luxatie waardoor haar knieschijf niet blijft waar ze moet zijn. Ze moest zo snel mogelijk geopereerd worden. In de operatie werd een deel tussengekomen maar een deel moet ik zelf bekostigen.

Mits dat de adoptie van 2 kittens al een groot deel uit mijn budget is werd mij aangeraden een steunactie op te starten.

Ik mocht Bavette ook terug geven maar dat zag ik niet zitten, een kitten een gouden mandje geven en gaan omruilen om geen toekomst meer te hebben. Dat krijg ik niet over mijn hart.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 2/09/24
Vu 247x

Campagne organisée par:

Ingrid Van den Berghe

Ingrid Van den Berghe

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 2/09/24
Vu 247x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Accident / Malchance Animaux Santé
Rapporter un abus