Maak Erwin's droomwens waar

Maak Erwin's droomwens waar

Mijn vader heeft prostaatkanker. Een wens van hem is altijd geweest om een cruise te kunnen meemaken

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dag allemaal,

Ik ben Najee en ik wil geld inzamelen voor mijn vader Erwin. Mijn vader heeft 79 jaar en is geconstateerd met stadium 4 prostaatkanker. De kanker is inmiddels al uitgezaaid naar andere delen van het lichaam, de botten in zijn rug. In dit stadium kun je niet meer genezen van prostaatkanker. De behandeling is dan gericht op het remmen van de ziekte en het verminderen van zijn klachten. Momenteel heeft hij pijn in zijn rug en het is een beetje moeilijk om te lopen, slapen en de alledaagse dingen te doen. Maar dankzij pijnstillers kan zijn pijn verminderd worden.

Een wens van hem is altijd geweest om een cruise te kunnen meemaken. Al jaren heeft mijn vader een droom gehad om een cruisevakantie te kunnen beleven. Natuurlijk kan hij niet alleen gaan. Mijn moeder en ik zullen met met mijn vader meegaan om zijn vakantiedroom waar te kunnen maken. Hij wil zo lang mogelijk genieten van zijn familie.

Mijn vader is zorgzaam, staat altijd voor iedereen klaar. Wij willen nog zoveel mogelijk proberen te genieten van hem en met elkaar mooie herinneringen maken.

Deze financiële hulp willen we als vrienden en familie mijn vader Erwin bieden door middel van deze crowdfunding. Daarom vragen wij jullie te doneren. Alle bedragen zijn welkom, klein en groot. We zouden het ook heel fijn vinden als jullie dit bericht ook willen delen met je vrienden en familie. Vele handen maken namelijk sterk.

Wij hopen op jullie steun!

Najee

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 22/10/22
Vu 208x

Campagne organisée par:

Najee Ten Meer

Najee Ten Meer

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 22/10/22
Vu 208x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Souhait / Rêve Voyage
Rapporter un abus