Inzamelingsactie Okke - Special World Games Berlijn

Inzamelingsactie Okke - Special World Games Berlijn
Margot  Visschers

Inzamelingsactie voor Okke, zodat zij deel kan nemen als echt gepassioneerd zwemster aan de Special World Games in Berlijn.

 

Hoi, mijn naam is Okke en ik ben 29 jaar oud. 

Toen ik 6 jaar was ben ik gaan zwemmen bij de zwemclub Avali VZW. Sinds die tijd ben ik altijd een gepassioneerd en gedreven zwemster geweest. Zo mocht ik na een jaar al meedoen aan de Special Olympics Belgium. Jaarlijks nam ik deel aan dit event, waarbij ik diverse medailles trots heb gewonnen.

in 2011 heb ik met volle trots voor de eerste keer mogen meedoen aan de Special World Games in Athene. Hier heb ik een gouden medaille gewonnen op de 100 meter schoolslag. De Special World Games is een wereldwedstrijd voor mensen met een beperking. 

Toen het grote nieuws kwam dat ik volgend jaar mag meedoen aan de Special World Games in Berlijn, kreeg ik spijtig genoeg ook te horen dat ik geen fonds meer ontvang. Gelukkig kreeg ik de tip voor het aanmaken van deze sponsoractie. Ik deel mijn verhaal met jullie om hopelijk het benodigde bedrag van €1.500,- bij elkaar te verzamelen, zodat ik mijn passie kan doorzetten en volgende jaar op Special World Games in Berlijn mag verschijnen. 

Ik dank jullie alvast hartelijk.  

Heel veel liefs, 

Okke

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 16/11/22
Vu 1278x

Campagne organisée par:

Margot  Visschers

Margot Visschers

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 16/11/22
Vu 1278x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Souhait / Rêve
Rapporter un abus