Inzamelingsactie Okke - Special World Games Berlijn

Inzamelingsactie Okke - Special World Games Berlijn
Margot  Visschers

Inzamelingsactie voor Okke, zodat zij deel kan nemen als echt gepassioneerd zwemster aan de Special World Games in Berlijn.

 

Hoi, mijn naam is Okke en ik ben 29 jaar oud. 

Toen ik 6 jaar was ben ik gaan zwemmen bij de zwemclub Avali VZW. Sinds die tijd ben ik altijd een gepassioneerd en gedreven zwemster geweest. Zo mocht ik na een jaar al meedoen aan de Special Olympics Belgium. Jaarlijks nam ik deel aan dit event, waarbij ik diverse medailles trots heb gewonnen.

in 2011 heb ik met volle trots voor de eerste keer mogen meedoen aan de Special World Games in Athene. Hier heb ik een gouden medaille gewonnen op de 100 meter schoolslag. De Special World Games is een wereldwedstrijd voor mensen met een beperking. 

Toen het grote nieuws kwam dat ik volgend jaar mag meedoen aan de Special World Games in Berlijn, kreeg ik spijtig genoeg ook te horen dat ik geen fonds meer ontvang. Gelukkig kreeg ik de tip voor het aanmaken van deze sponsoractie. Ik deel mijn verhaal met jullie om hopelijk het benodigde bedrag van €1.500,- bij elkaar te verzamelen, zodat ik mijn passie kan doorzetten en volgende jaar op Special World Games in Berlijn mag verschijnen. 

Ik dank jullie alvast hartelijk.  

Heel veel liefs, 

Okke

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/11/2022 gestart
1304x bekeken

Actie georganiseerd door:

Margot  Visschers

Margot Visschers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/11/2022 gestart
1304x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens
Misbruik melden