Hulphond: Bouwbruggen van Hoop en Onafhankelijkheid

Hulphond: Bouwbruggen van Hoop en Onafhankelijkheid
Pim Ritzen

Uw steun maakt opleiding en betaalbare hulphonden voor mensen met beperkingen mogelijk.

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

PRK-9 Services heeft een onwrikbare toewijding om levens te transformeren door hulphonden op te leiden en beschikbaar te stellen aan mensen met beperkingen. Onze missie is gebaseerd op het principe van het herstellen van autonomie en verbeteren van de levenskwaliteit voor degenen die het meest behoefte hebben aan ondersteuning.

Met zorgvuldige training en selectie streven we ernaar om hulphonden te creëren die in staat zijn om dagelijkse taken uit te voeren, waarbij ze onoverkomelijke hindernissen voor mensen met beperkingen wegnemen. Deze honden zijn niet alleen hoogopgeleid, maar ook goed aangepast aan de samenleving, waardoor ze niet alleen een hulpbron zijn, maar ook een bron van emotionele steun.

PRK-9 Services zet zich onvermoeibaar in om mensen met beperkingen te helpen, zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan het leven en de wereld om hen heen. Wij geloven in de kracht van onze hulphonden om verschil te maken en een bron van hoop te zijn voor degenen die ze vergezellen.

Hulphonden ondergaan een intensieve opleiding waarbij ze worden getraind om diverse commando's uit te voeren. De training wordt uiteindelijk aangepast aan de specifieke behoeften van de individuele aanvrager.

Een hulphond is in staat om diverse taken uit te voeren, zoals:

 

  • Assistentie bij winkelen: Het nemen van producten uit hoge rekken voor rolstoelgebruikers.
  • Financiële zelfstandigheid: Betalen bij kassa's die te hoog zijn voor mensen in een rolstoel.
  • Alarmerende aandacht: Blaffen op commando om aandacht te trekken wanneer dat nodig is.
  • Hulp bij aankleden: Assisteren bij het aan- en uittrekken van kleding en schoenen.
  • Beheersen van de omgeving: Bedienen van lichtschakelaars en openen/sluiten van deuren en kasten.
  • Teruggeven van verloren voorwerpen: Opsporen en terugbrengen van verloren items zoals medicijnen, mobiele telefoons en sleutels. Kortom, een hulphond is getraind om een breed scala aan taken uit te voeren die mensen met beperkingen helpen om meer zelfstandig en onafhankelijk te zijn in hun dagelijks leven.

Ook kinderen kunnen baat hebben bij een hulphond, maar zijn te jong om er de verantwoordelijkheid voor te dragen. Dan is een duohond een mogelijke optie. In dat geval is een inwonend familielid of ander persoon verantwoordelijk voor de verzorging van de hond.

PRK-9 Services beschikt over een indrukwekkende ervaring van 12 jaar in het opleiden van detectie- en aanvalshonden die wereldwijd worden ingezet om de veiligheid te handhaven, inclusief bij politie en defensie. Door deze unieke expertise te combineren met onze inzet voor het trainen van hulphonden, zijn we goed gepositioneerd om levens te verbeteren en mensen te ondersteunen bij hun dagelijkse uitdagingen. We blijven streven naar een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de hulp die ze nodig hebben.

Indien u geïnteresseerd bent, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

PRK-9 Services | Service Dogs 

0031 6 40 99 77 59

info@prk-9services.com

www.prk-9services.com

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 12/10/23
Vu 115x

Campagne organisée par:

Pim Ritzen

Pim Ritzen

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 12/10/23
Vu 115x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux
Rapporter un abus