Hulp na brand in huis

Hulp na brand in huis
Partager cette campagne

Geld voor een moeder met twee kinderen die na een brand in haar huis afgelopen zaterdag 13 augustus jl. niks meer hebben.

24 dons
231 € collectés sur 25 000 €

Hallo Allemaal,

Cher is een alleenstaande moeder met twee dochters van 4 en 10 jaar oud. Afgelopen zaterdag 13 augustus jl. is er brand ontstaan in haar huis op de Borstelgras in Spijkenisse. Dit staat ook op www.spieke.nl. Na de brand heeft Cher helemaal niks meer over en staat ze met haar twee kinderen op straat omdat het huis natuurlijk onbewoonbaar is verklaard. Zij en haar beide dochters moeten nu weer helemaal vanaf 0 beginnen. Ik heb haar eerst zelf geadviseerd om via deze weg hulp te vragen maar dit weigerde ze met het antwoord “ik heb nooit mijn hand open gehouden en dat ga ik nu ook niet doen”. Cher weet toch altijd van niets, iets te maken en is blij, tevreden en dankbaar met het minste geringste. Omdat zij het niet zelf wil en zal doen doe ik het nu voor haar. Ik hoop via deze weg voldoende geld in te zamelen zodat Cher en haar beide dochters zsm weer verder kunnen met het normale leven. Gelukkig zijn ze zelf ongedeerd gebleven dat is het allerbelangrijkste maar het zou fijn zijn als ze deze drama zsm kunnen vergeten door opnieuw te kunnen beginnen en dat kan alleen als er geld is voor het huis en alle spullen want ze zullen echt alles opnieuw moeten kopen. Ik hoop zelf nooit zoiets te hoeven meemaken en ik hoop dat iedereen die dit leest wil helpen. Hoe klein de bijdrage ook is, alle hulp is welkom en word ontzettend gewaardeerd alvast bedankt voor al juliie hulp en steun aan Cher en haar twee dochters.

Willen jullie dit bericht aub ook zoveel mogelijk delen. 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 15-08-2022
Vu 3532x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée par:

Romano .nl

Romano .nl

24 dons
231 € collectés sur 25 000 €

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 15-08-2022
Vu 3532x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Dans les médias

Crowdfunding voor slachtoffer woningbrand

17 Aug 2022

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag brandde de woning van Cher aan het Borstelgras uit. Ze staat met haar twee kinderen van 4 en 10 jaar oud op straat omdat het huis onbewoonbaar is.  Op steunactie.nl is een crowdfunding gestart om geld in te zamelen zodat Cher en haar kinderen het leven weer kunnen oppakken. Dat kan alleen als ze weer een woning en spullen heeft.

Groot Nissewaard

Crowdfunding actie voor alleenstaande moeder

17 Aug 2022

Na de brand heeft Cher helemaal niks meer over en staat ze met haar twee kinderen op straat. 
Spijkenisse - Cher is een alleenstaande moeder met twee dochters van 4 en 10 jaar oud. Afgelopen zaterdag 13 augustus jl. is er brand ontstaan in haar huis op de Borstelgras in Spijkenisse. Na de brand heeft Cher helemaal niks meer over en staat ze met haar twee kinderen op straat omdat het huis natuurlijk onbewoonbaar is verklaard. Zij en haar beide dochters moeten nu weer helemaal vanaf 0 beginnen.

LINQ

Woning in brand op Borstelgras

16 Aug 2022

Op de Borstelgras in Spijkenisse is zaterdagavond brand ontstaan in een woning van een portiek. Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook uit de woning. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brand bevond zich in het keukengedeelte.

Spieke
D'autres collectes de fonds dans: Feu
Rapporter un abus