Hope for Quiny

Hope for Quiny
marleen leyssens

Inbeslagname na verwaarlozing!!!

 

Update : Ons meisje heeft eindelijk een naam… Quiny!

 

Deze middag heeft ze een check-up gekregen bij onze dierenarts. Geen schurft, mijten of vlooien. Haar vacht is wel in erbarmelijke toestand en en haar oogjes en oortjes zijn ontstoken. Hiervoor werd er een AB-kuur opgestart. Haar nageltjes werden bijgeknipt waardoor ze makkelijker kan wandelen en stappen. Ze heeft lichte koorts waarschijnlijk komt dit door de oorontsteking die ze nu heeft. Medicatie tegen de jeuk werd ook opgestart. Ze is nog niet gevaccineerd, dat zal gebeuren de komende dagen als ons juffertje wat aangesterkt is. Ook de gebitscontrole bleek prima in orde.

Preventief hebben we ze bij de dierenarts een snoetje opgezet voor onderzoek… gelukkig bleek dit al gauw onnodig! Hoe wreed een mens ook kon zijn met haar, zij is haar vertrouwen in de mensheid gelukkig niet verloren. Ze is echt heel dankbaar voor al wat we doen en worden voortdurend afgelebberd en gekroeld!

Later op de middag zijn we naar het doggy wassalon gereden om haar met een speciale shampoo lekker te gaan verwennen. Ook dit vond Quiny fantastisch leuk! Hoe meer zielen hoe gelukkiger ze wordt van alle aandacht. Weeral gedroeg ze zich heel keurig.

Ze heeft net haar avondmaal verobberd. Jawel… aan eetlust geen gebrek.

Quiny loopt vrolijk rond, een zalig karaktertje na al wat ze meegemaakt heeft.

 

We hebben haar vandaag nog niet overgebracht naar het gastgezin… de kennismaking met dit gezin staat morgen op de planning. Omdat het gezin ook al een viervoeter heeft zal dit gebeuren op neutraal terrein. Morgen hierover meer nieuws.

 

Zoals jullie  weten, lieve vrienden en volgers… wij zijn een niet gesubsidieerde Vzw weliswaar wel erkend door dierenwelzijn (anders hadden zij geen beroep gedaan op ons). We zijn er van bewust dat dit weer een paar duizend euro zal kosten. Hiervoor lanceren wij dan ook een steunactie om een duwtje in de rug te krijgen. De actie krijgt de naam Hope for Quiny! 

Gisteren hebben wij Quiny beloofd haar te helpen en dat gaan we ook doen. Deze meid verdient het net zoals zoveel andere lieve dieren geholpen te worden. Ze ziet er nu al stralend uit met haar pretoogjes maar wij gaan haar helemaal verder op en top in orde zetten. Ze verdient nog een mooie zachte herdersvacht en een pijnvrije oogjes en oortjes! En natuurlijk een “gouden mandje”!

 

Delen is lief!

 

Marleen en Philippe

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 29/05/24
Vu 471x

Campagne organisée par:

marleen leyssens

marleen leyssens

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 29/05/24
Vu 471x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux
Rapporter un abus