Help onze lieve paardenvrienden met hun torenhoge rekening

Help onze lieve paardenvrienden met hun torenhoge rekening

Onze vrienden hebben in drie maanden tijd, twee van hun drie Friese paarden moeten laten gaan. Hoeveel pech kun je hebben..

 

Hoeveel verdriet en pech kan je hebben.

Deze lieve mensen hebben in 3 maanden tijd, 2 van hun lieve Friese paarden moeten laten inslapen. Dymphie het oudje die  vanwege haar leeftijd wel echt op was. Dit was in september.

Maar dan de ergste nachtmerrie die je kan krijgen, Taake was pas 7 jaar en kreeg een virus wat daarna uitmondde op verstoppingskoliek. Na een paar dagen in een kliniek te staan werd hij met spoed geopereerd en wonder boven wonder stond Taake weer op! Wat een kanjer!! Maar na een zeer zware en onrustige dag kon hij helaas niet meer en maakte de dierenarts samen met Bjorn en Jeanine de verschrikkelijke keuze dat ze hem toch na alles moesten laten gaan. Hij is overleden aan complicaties na zijn operatie. Het verlies en verdriet is niet meetbaar. Ondanks dit en de helaas zakelijke kant van het verhaal, wat we ze eigenlijk willen besparen, zullen de kosten erg hoog zijn van de dierenarts en de kliniek, inclusief spoed- operatie. De kosten van de kliniek kunnen gaan oplopen tot €7000. Van hen waar de hulp ernstig nodig was in het weekend en de hulp erna is toch een extra pijnlijke last. Hierdoor willen wij voor deze lieverds een crowdfunding opstarten zodat we deze gebeurtenis kunnen steunen met dit lieve gebaar.

 Elke donatie is een super lief geschenk. Je kunt een kijkje nemen op de Socials Instagra of Facebook; Stal ‘t Friese Veld. Alle kleine beetjes helpen.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 6/12/21
Vu 2264x

Campagne organisée par:

Jaimie Verhoef

Jaimie Verhoef

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 6/12/21
Vu 2264x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux
Rapporter un abus