Help mensen die het niet meer redden

Help mensen die het niet meer redden
Karlijn Wolk

Er zijn een heleboel mensen die door de huidige energierekeningen, boodschappen en benzine prijzen het niet meer redden!

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Al een tijd ben ik aan het bedenken wat ik kan doen om een steentje bij te dragen. Natuurlijk hebben mensen al een hoop aan boodschappen, maar ik wil ze helpen met torenhoge rekeningen. Het is voor de lage en de midden inkomens allemaal maar moeilijk vol te houden!

Ik heb het over de belachelijke energieprijzen, gewoon de simpele weekboodschappen en de benzineprijzen. We gaan allemaal achteruit, maar er zijn helaas een heleboel mensen die al onderaan de streep stonden. Deze mensen redden het gewoon niet meer.. schulden worden groter, mensen raken depressief en dit gaat ook ten koste van (eventuele) kinderen. Hoe moet men zich staande houden met de huidige inflatie? 

Mijn plan is mensen te benaderen die het moeilijk hebben, maar ook anonieme donaties te doen aan mensen die geen hulp durven vragen. Wat deze groep mensen is GROOT! 

Zelf ken ik bijvoorbeeld een aantal mensen die het financieel moelijk hebben, maar ook via via hoor je het op bijvoorbeeld het schoolplein. Kinderen zonder ontbijt naar school.. of zonder lunch.. zonder fruit. Dit kan toch niet in zo'n welvarend land als Nederland? Laten we elkaar helpen! Draag jij een steentje bij?

 

Andere ideeën en tips zijn altijd welkom!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 11/10/22
Vu 153x

Campagne organisée par:

Karlijn Wolk

Karlijn Wolk

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 11/10/22
Vu 153x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Aide humanitaire
Rapporter un abus