Help me naar een pijnvrij leven!

Help me naar een pijnvrij leven!
Sarah Louise

Operatie endometriose 💥

 

Hallo iedereen, ik ben Sarah (26 jaar) en er is sinds 2020 endometriose bij me vastgesteld.

Waardoor dit een groot deel van mijn leven gaan bepalen is.

Wat is dit precies?

Endometriose is een gynaecologische aandoening waarbij cellen van het baarmoederslijmvlies (endometrium), die normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleden, ook buiten de baarmoeder voorkomen, meestal in de buikholte, op het buikvlies en de organen in het bekken.

Vermits deze zich ook verspreid heeft naar mijn organen zijn de telkens (kleinere) ingrepen die ik al achter de rug heb niet meer voldoende om me een pijnvrij leven te kunnen bieden.

Daarom heb ik mijn hoop gevestigd op een andere behandeling bij een team van artsen die meer gespecialiseerd zijn hierin. Dit traject is iets zwaarder maar als deze aanslaat wel veel effectiever.

Help jij mee mijn wens te vervullen om pijnvrij door het leven te gaan?

Alle steun wordt enorm gewaardeerd, bedankt alvast om tot hier te lezen.

( oorspronkelijk werd een GoFundMe opgericht, hierbij werd al deel reeds opgehaald maar vermits sommige aangaven dat betaalopties beperkt waren heb Ik ook op dit platform dezelfde actie aangemaakt.) 

Met alle duidelijkheid de actie zowel op GoFundMe en deze op Steunactie, behoren mij toe. Indien je elders iets zou zien contacteer me dan.

6/7/24: Dankzij alle steun hier en daar, vele lieve berichtjes ben ik intussen aan de betere hand. Het was een helse rit met veel complicaties en een paar opnames verder. Wat ook positief is dat ik bijna alle kosten heb afbetaald en dus hier binnenkort me ook geen zorgen meer over hoef te maken, want geloof me als iemand die graag alles op orde heeft blijft dit een vervelend gevoel dat je een medisch team dat verschuldigd bent. Ik wil nogmaals alle mensen bedanken want zonder jullie stond ik hier de dag van vandaag niet meer, eeuwige dankbaarheid hiervoor en een dikke knuffel ❤️

10 000x dankjewel 🫶🏼 Twinzzfamily for life 

 

Veel Liefs

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 26/01/24
Vu 204x

Campagne organisée par:

Sarah Louise

Sarah Louise

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 26/01/24
Vu 204x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Aide humanitaire Santé
Rapporter un abus