Help Lizzy in haar strijd tegen kanker: met jouw steun, richting herstel!

Help Lizzy in haar strijd tegen kanker: met jouw steun, richting herstel!

Dankzij jouw financiële bijdrage kan zij zich focussen op het allerbelangrijkste: haar strijd tegen deze vreselijke ziekte!

 
0 € récoltés

Beste vrienden, familie en iedereen die Lizzy een warm hart toedraagt, dit bericht is voor Lizzy, een heerlijk, innemend, vrijgevig en getalenteerd persoon van 27 jaar die altijd klaar staat voor iedereen en die nu helaas onze hulp nodig heeft. 

Lizzy is onlangs afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, waar ze met passie en toewijding de opleiding tot docerend theatermaker volgde. Met enorme gedrevenheid heeft ze haar 4-jarige opleiding in slechts 3 jaar afgerond, vastberaden om zo snel mogelijk haar carrière te starten.

Helaas heeft het leven een onverwachte en ingrijpende wending genomen. Lizzy heeft onlangs de diagnose lymfeklierkanker gekregen, een erg agressieve vorm van non-hodgkin lymfoom in fase 4. Ze is net begonnen aan haar eerste zware chemokuur, en de weg naar herstel zal lang en pittig zijn. De komende zes maanden staan volledig in het teken van intensieve chemotherapie.

Door haar toewijding aan haar studie heeft Lizzy onvoldoende financiële buffer aan kunnen leggen. Ze keek er zo naar uit om haar nieuwe professionele leven te kunnen beginnen in september en haar dromen eindelijk te kunnen najagen, maar nu is ze gedwongen om alles op pauze te zetten. In plaats van haar carrière te starten, moet ze zich volledig richten op haar herstel en de strijd tegen deze vreselijk ingrijpende ziekte.

Daarom doen wij een beroep op jullie. Lizzy heeft nu meer dan ooit steun nodig. We willen ervoor zorgen dat zij zich geen zorgen hoeft te maken over haar financiën, zodat ze zich volledig kan concentreren op haar behandeling en herstel. Iedere bijdrage, groot of klein, helpt Lizzy in deze zware tijd. 

Laten we samen een verschil maken in het leven van Lizzy. Help ons om haar de financiële rust te geven die ze nodig heeft, zodat ze zich volledig kan richten op het verslaan van de kanker en op een toekomst waarin ze haar dromen alsnog kan waarmaken. 

Namens Lizzy en haar naasten: hartelijk dank voor jullie steun, liefde en medeleven.

Door een bijdrage help je trouwens niet alleen Lizzy maar ook anderen in een gelijkaardige nood. Lizzy zal enkel gebruiken wat ze nodig heeft in functie van haar herstel, al de rest van de donaties zal overgemaakt worden naar een goed doel dat aansluit bij haar ziekte en ten voordele van kankeronderzoek. Hierover zullen we op dat moment de nodige communicatie aan de donateurs bezorgen.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 6 jours il y a
Vu 6722x

Campagne organisée par:

Mie De Scheemaecker

Mie De Scheemaecker

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 6 jours il y a
Vu 6722x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé Bonne Cause
Rapporter un abus