Help De Goudblinkers en Brandevoort aan een multifunctionele werkruimte!

Help De Goudblinkers en Brandevoort aan een multifunctionele werkruimte!

Help De Goudblinkers aan een nieuw onderkomen wat tevens gaat dienen als multifunctionele werkruimte voor Brandevoort!

 

Wij zitten al enige tijd met de handen in ons haar. Onze bouwloods wordt gesloopt. Dat niet alleen, dit ook nog eens vlak voor ons 11 jarig jubileum. Deze traditie kan en mag hier natuurlijk niet stoppen.

C.W. De Goublinkers staat bekend als carnavalsgroep en brengt verschillende leeftijdsgroepen samen die zich interesseren in techniek, met als eindresultaat ieder jaar een nieuwe carnavalswagen! Een leuke, gezellige maar vooral leerzame activiteit, waarbij je sociale contacten kan ontwikkelen en kennis betreft techniek aan elkaar kan overdragen. Een tiental (prijswinnende) carnavalswagens zijn er al gebouwd. Hopelijk komt hier ons 11 jarig jubileum en nog vele jaren achteraan!

Tot afgelopen seizoen hebben wij gebruik mogen maken van de loods op de Diepenbroek. Helaas voor ons is de bouw van Brainport Smart District begonnen en hebben wij de loods inmiddels verlaten.

Wijkraad Brandevoort heeft samen met C.W. De Goudblinkers om de tafel gezeten. De oplossing lijkt simpel: een multifunctionele werkruimte in en voor Brandevoort. Dus ook andere wijkbewoners kunnen en mogen hier gebruik van maken: een druppeltje verf op de vloer morsen is hier geen probleem! De perfecte werklocatie voor de hobby klusser - met een maatschappelijk doel!

De locatie is inmiddels gevonden en de voorbereidingen zijn in gang gezet. Echter, om dit plan te realiseren zijn er financiële middelen nodig. Middels deze crowdfunding, welke volledig naar de bouw gaat, hopen wij dit project snel op te kunnen zetten.

Heeft u interesse om een zakelijke sponsor te worden: stuur dan een e-mail naar cwdegoudblinkers@gmail.com
Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 22/02/22
Vu 3024x

Campagne organisée pour:

C.W. De Goudblinkers i.s.m. Wijkraad Brandevoort

C.W. De Goudblinkers i.s.m. Wijkraad Brandevoort

Campagne organisée par:

C.W. De Goudblinkers

C.W. De Goudblinkers

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 22/02/22
Vu 3024x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue